Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dajcie już spokój elvisowi, chłopak chciał dobrze jestem ile Basi zostało tego wina? Stanley, dobranoc Stanley pewnie wypatruje przez okno prostytutek myślisz że nasz MAGISTER INŻYNIER jest aż tak zboczony ? Pucek nie pytaj, ma sie ku końcowi ;( ;( niedobrze, a ja dzisiaj kończę na 5 drinku i wystarczy tego
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 gregory kto smakosz? kurna....aaaaa Ty to rozumię już kumam
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 heheheh tym bardziej śmieszie że znasz tego Księżulka;) nie no widzę spoko ludziska jesteście pośmiać sie mozna bo to ja stoje tyłem :nabijasie: to proponuję na solarium iść inne bo pod posladkami masz blade ślady;) a depilacja widzę u Ciebie okey;0 No przecież mówiłem ku*wa, że smakosz koneserrrrr :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dzięki za obronę - nie musi Cie bronić... nic Ci tu nie grozi my nie gryziemy przynajmniej nie zawsze :evil:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ojjjj widzę że jak ktos nowy sie pojawi to wasze grono lubi się troszeczkę pomądrkować.... tak?
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dzięki za obronę - spooooko, musisz wszystko brać na lajcie
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dzięki za obronę - nie musi Cie bronić... nic Ci tu nie grozi no wiesz nie wiem...konesssssssser, smakoszzzzzz? nie bardzo czaję
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ojjjj widzę że jak ktos nowy sie pojawi to wasze grono lubi się troszeczkę pomądrkować.... tak? nie, niektórym po prostu brakuje sexu i mają zły humor Pucek dzięki za obronę - nie musi Cie bronić... nic Ci tu nie grozi my nie gryziemy przynajmniej nie zawsze :evil: Basia, no nie gadaj że nic mu nie zrobisz to tylko dla mnie byłaś taka ostra :>
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dzięki za obronę - nie musi Cie bronić... nic Ci tu nie grozi my nie gryziemy przynajmniej nie zawsze :evil: :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w sumie nei dziwie się po takiej ilości % to większość z oso na forum już ma niezły light [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:06_________________________________________________Basi niby brakuje????????? uuuuuuu niedobrze niedobrze ;(
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ojjjj widzę że jak ktos nowy sie pojawi to wasze grono lubi się troszeczkę pomądrkować.... tak? Jak wkraczasz z takimi tematami od razu..............,, a widziałem cię pierwszy raz na forum, to co można se pomyśleć....
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja nie twierdzę że Basi brakuje czegoś :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ojjjj widzę że jak ktos nowy sie pojawi to wasze grono lubi się troszeczkę pomądrkować.... tak? nie, niektórym po prostu brakuje sexu i mają zły humor Pucek dzięki za obronę - nie musi Cie bronić... nic Ci tu nie grozi my nie gryziemy przynajmniej nie zawsze :evil: Basia, no nie gadaj że nic mu nie zrobisz to tylko dla mnie byłaś taka ostra :> :shocked: ale luz, fajerwerków tez nie pamiętam
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja nie twierdzę że Basi brakuje czegoś :gwizdanie: potwierdzam
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w sumie nei dziwie się po takiej ilości % to większość z oso na forum już ma niezły light [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:06_________________________________________________Basi niby brakuje????????? uuuuuuu niedobrze niedobrze ;( jak by mi czegoś brakowalo, to bym teraz błądziła po mieście
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w sumie nei dziwie się po takiej ilości % to większość z oso na forum już ma niezły light [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:06_________________________________________________Basi niby brakuje????????? uuuuuuu niedobrze niedobrze ;( jak by mi czegoś brakowalo, to bym teraz błądziła po mieście i nastała cisza
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w sumie nei dziwie się po takiej ilości % to większość z oso na forum już ma niezły light [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:06_________________________________________________Basi niby brakuje????????? uuuuuuu niedobrze niedobrze ;( jak by mi czegoś brakowalo, to bym teraz błądziła po mieście i nastała cisza Basia nas załatwiła...
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ojjjj widzę że jak ktos nowy sie pojawi to wasze grono lubi się troszeczkę pomądrkować.... tak? Jak wkraczasz z takimi tematami od razu..............,, a widziałem cię pierwszy raz na forum, to co można se pomyśleć.... to że Ty mnie nei widziałes to nei znaczy że jestem 1 raz tutaj
Rekomendowane odpowiedzi