diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie: to może tym razem Miron będzie prowadził ? Ps. NA MNIE NIE LICZCIE :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie: to może tym razem Miron będzie prowadził ? Ps. NA MNIE NIE LICZCIE :polew: :polew: :polew: a ja nawet jakbym chciał to nie dostanę :evil: :evil:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie: diman, jakby cos to Cie przygarniemy, tylko trzeba jakos stana unieszkodliwić :tongue4: a Ty krolu daj mi spokoj, jak byś pracowal od rana do wieczora, to też byś wymagal resetu
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie: to może tym razem Miron będzie prowadził ? Ps. NA MNIE NIE LICZCIE :polew: :polew: :polew: a ja nawet jakbym chciał to nie dostanę :evil: :evil: Czego, wódki ci polejemy
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie: to może tym razem Miron będzie prowadził ? Ps. NA MNIE NIE LICZCIE :polew: :polew: :polew: a ja nawet jakbym chciał to nie dostanę :evil: :evil: spoko krolu najwyzej zakupisz nowe hamulce i bedzie git
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie: to może tym razem Miron będzie prowadził ? Ps. NA MNIE NIE LICZCIE :polew: :polew: :polew: a ja nawet jakbym chciał to nie dostanę :evil: :evil: Ty musisz pić
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej niewazne gdzie wazne zebym mial gdzie potem spac najebany :gwizdanie: diman, jakby cos to Cie przygarniemy, tylko trzeba jakos stana unieszkodliwić :tongue4: a Ty krolu daj mi spokoj, jak byś pracowal od rana do wieczora, to też byś wymagal resetu spoko cos sie pomysli wiecej wodeczki dla niego i luz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a Ty krolu daj mi spokoj, jak byś pracowal od rana do wieczora, to też byś wymagal resetu ja po prostu ripostuję, za docinki od reedsach ... Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze spoko krolu najwyzej zakupisz nowe hamulce i bedzie git nie ma takiej opcji zbieram na lodówkę
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a Ty krolu daj mi spokoj, jak byś pracowal od rana do wieczora, to też byś wymagal resetu ja po prostu ripostuję, za docinki od reedsach ... Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze spoko krolu najwyzej zakupisz nowe hamulce i bedzie git nie ma takiej opcji zbieram na lodówkę spoko, wiesz że kto jak kto, ale ja znam sie na żartach :kox:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie ma takiej opcji zbieram na lodówkę a co wynajales juz cos bo jak tak to moja tesciowa ma jedna na zbyciu
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie ma takiej opcji zbieram na lodówkę a co wynajales juz cos nie ale jak wynajmę to nie będę miał już kasy na lodówkę... bo mnie czynsz zeżre...a gdzie wódę będę trzymać
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki nie czaisz bazy kolego
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki :polew:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki ej no, paskudzicie klimaty
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki ej no, paskudzicie klimaty :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki ej no, paskudzicie klimaty zgadzam się, temu staremu kawalerowi chyba czegoś brakuje
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki głodnemu chleb na mysli..
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki ej no, paskudzicie klimaty zgadzam się, temu staremu kawalerowi chyba czegoś brakuje czego ?
Rekomendowane odpowiedzi