Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Krok cię rozboli od tego rozkraczenia Baśka coś dalej nie podaje :> Ty wątpisz w moje możliwosci?? :tongue4:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: kezor, pomiń wypowiedzi Pana elvisa bo jeszcze ci sie smaki zrobią [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:04_________________________________________________dobra notuj: sokolska :polew: lewo noge mam juz za dzwiami to nie noge powinienes mieć :polew: dobra ja sie poddaje nie chcesz zebym podjechal to nie bo boli mnie juz ta pozycja
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra, ja spadam spać :gwizdanie: dobrej nocy
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Krok cię rozboli od tego rozkraczenia Baśka coś dalej nie podaje :> Ty wątpisz w moje możliwosci?? :tongue4: Jeszcze ich nie poznałem
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra, ja spadam spać :gwizdanie: dobrej nocy nara dobrej nocy snij o dupeczkach
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chciałem najebany nadrobić spam , ale 3yścue sa pokurwieni , także narka
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chciałem najebany nadrobić spam , ale 3yścue sa pokurwieni , :polew:
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra, ja spadam spać :gwizdanie: dobrej nocy nara dobrej nocy snij o dupeczkach dziękuję i przemówił Keżor
Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: kezor, pomiń wypowiedzi Pana elvisa bo jeszcze ci sie smaki zrobią [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:04_________________________________________________dobra notuj: sokolska :polew: lewo noge mam juz za dzwiami to nie noge powinienes mieć :polew: dobra ja sie poddaje nie chcesz zebym podjechal to nie bo boli mnie juz ta pozycja nie chce, nie moge ... co to za róznica ale jestes drobiazgowy :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: kezor, pomiń wypowiedzi Pana elvisa bo jeszcze ci sie smaki zrobią [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:04_________________________________________________dobra notuj: sokolska :polew: lewo noge mam juz za dzwiami to nie noge powinienes mieć :polew: dobra ja sie poddaje nie chcesz zebym podjechal to nie bo boli mnie juz ta pozycja nie chce, nie moge ... co to za róznica ale jestes drobiazgowy :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Krok cię rozboli od tego rozkraczenia Baśka coś dalej nie podaje :> Ty wątpisz w moje możliwosci?? :tongue4: Jeszcze ich nie poznałem i nie poznasz :decayed:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:19_________________________________________________ dobra, ja spadam spać :gwizdanie: dobrej nocy nara dobrej nocy snij o dupeczkach o takich dimanowych avatarowych..... :gwizdanie: też Ci tego życzę :kox:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Krok cię rozboli od tego rozkraczenia Baśka coś dalej nie podaje :> Ty wątpisz w moje możliwosci?? :tongue4: Jeszcze ich nie poznałem i nie poznasz :decayed: Może to i dobrze
Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Krok cię rozboli od tego rozkraczenia Baśka coś dalej nie podaje :> Ty wątpisz w moje możliwosci?? :tongue4: Jeszcze ich nie poznałem i nie poznasz :decayed: Może to i dobrze :decayed:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra to ja tez juz sie poloze kolo mojej ukochanej i spróbuje zasnąć
Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra to ja tez juz sie poloze kolo mojej ukochanej i spróbuje zasnąć powodzenia :decayed:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra to ja tez juz sie poloze kolo mojej ukochanej i spróbuje zasnąć powodznia :decayed: :gwizdanie: dzieki
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A ona ma ubaw, ta Adrenalinka Idę spać, Dobrej nocy życzę
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra teraz to juz napewno ide spac :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 z rana nadrobilem wszystko (nie to co Krolu :gwizdanie: )
Rekomendowane odpowiedzi