keżor Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 A tak z innej beczki ktore alu lepsze na zime?? Tzn ladniejsze bo trwale to oba modele chyba bo ori.. http://moto.allegro.pl/item790946351_felgi_aluminiowe_audi_a4_vw_passat_roztaw_5x112.html lub http://moto.allegro.pl/item796482719_ronal_16_audi_polecam.html kup te http://moto.allegro.pl/item797566040_oryginalne_felgi_do_vw_audi_skody_i_seata_5x112.html u jeszcze Ci kasa na kołpaki zostanie jakieś ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Takie to mam ale jest za miekko i za bardzo buja autem. Poza tym jak przyjdzie mala gleba to alu bedzie sie ladniej prezentowac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 :polew: no i pojechali mi od pedofilów.. Nie no Pany byłem tam z Moją i bankowo dziewczyny będące w kręgu moich zainteresowań nie było żadnej poniżej 22 co do ustawiania się na kresce to mam nadzieje że kiedyś nadejdzie taki dzień że się z któymś z Was ustawie po za tym nie gadamy o tym jak co jeździ tylko jak wygląda a wygląda jak "skocz po wino nie pij z nami" Jak znajde taką rurke do świec to na pewno dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 http://moto.allegro.pl/item803014352_idealne_jak_nowe_lampy_xenon_a4_black.html Moze ktos jest zainteresowany.. Pomoge zalozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 a dla ziomów ze spotów jakaś zniżka?? czy zakładasz w cenie jestem wstępnie zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Mysle ze na pewno sie dogadamy Kanar jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Deal zaklikać na alledrogo czy je ściągniesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jesli bierzesz na 100% to je sciagne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 to ściągaj i podeślij mi na pw dane do przelewu to puszcze go od razu, chyba że wolisz gotówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ok sciagniete. No mi obojetne jak bedziesz we wtorek na spocie to Ci je przywioze. A masz garaz zeby je montowac w taki ziab?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 to Wolf stracił klienta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 nie mam ich gdzie założyć, ale na ten temat to pogadamy we wtorek na zlocie. Wolf nie wiadomo kiedy będzie miał te lampy na sprzedaż bo rezają i rezają. Po za tym te są zespolone więc jeśli chodzi o efekt końcowy to inna bajka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Hmm a przewiduja jeszcze jakies cieplejsze dni, bo ja niby mam garaz ale jest zagracony przez starszego i ni jak nie da sie tam wjechac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 nie wiem w sumie najwyżej zlece to jakiemuś warsztatowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Moze ktorys kolega nam pomoze i udostepni jakies cieplejsze miejsce Miszka liczymy na Ciebie a dodatkowo jaka flaszke moze obrocimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Moze ktorys kolega nam pomoze i udostepni jakies cieplejsze miejsce Miszka liczymy na Ciebie a dodatkowo jaka flaszke moze obrocimy niestety ale ja panowie nie dysponuję garażem, ja wszystkie swoje rezania robie w górach, tam mam chatę, co prawda garaż też tam jest ale to jakieś 100km od Katowic, zagadajcie z tym co ma inne srebrne Audi i też jest z Katowic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Cos wymyslimy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Deal zaklikać na alledrogo czy je ściągniesz?? :good: [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 18:56_________________________________________________ zagadajcie z tym co ma inne srebrne Audi i też jest z Katowic :gwizdanie: i za***iste płomiennie na drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Co do objeżdżania, to znam takiego jednego kolesia co jeździ A4 B5 czarny Avant - i objeżdża wszystkie srebrne badziewia Co do garażu, to ja mam garaż w Mysłowicach. I też chce zakładać zestaw HID. Możemy o tym pogadać we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 witam m ja dopiero dziś na forum od piątku wszedłem i widzę że nie nawojowaliście zbyt wiele prezes keżor coś tam bąknąła krolu jak zwykle na gliwicach się błąka ja dziś swieczkę w Kielcach byłem zapalić droga przejebana ruch niedzielni kierowcy masakra, żona mi kamienie pod pedał gazu podrzucała no porażka panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi