stanley Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Max jakie Ty masz opony do sprzedania ?
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Max jakie Ty masz opony do sprzedania ? letnie
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Co do garażu, to ja mam garaż w Mysłowicach. I też chce zakładać zestaw HID. Możemy o tym pogadać we wtorek Pogadamy we wtorek. Hid to nic trudnego
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Cos malo ludzi pewnie stoja w korkach bo Ci kierowcy dzisiaj to myslalem ze wezme ak-47 i wszytkich pod sciane
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 kurcze ja wysłałem ostatnio 30 PW z zaproszeniem na spoty i żadnej odpowiedzi...
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 kurcze ja wysłałem ostatnio 30 PW z zaproszeniem na spoty i żadnej odpowiedzi... [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:22_________________________________________________tylko pewnie żeby do gliwic przyjechali :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 kurcze ja wysłałem ostatnio 30 PW z zaproszeniem na spoty i żadnej odpowiedzi... [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:22_________________________________________________tylko pewnie żeby do gliwic przyjechali :gwizdanie: Nie i dla czytających to ludzi z Gliwic... wysyłałem to tylko do ludzi z miejscowości położonych blisko Katowic... po Chorzowie jeździ tego pełno... a na spotach nikogo nie ma
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 kurcze ja wysłałem ostatnio 30 PW z zaproszeniem na spoty i żadnej odpowiedzi... [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:22_________________________________________________tylko pewnie żeby do gliwic przyjechali :gwizdanie: Nie i dla czytających to ludzi z Gliwic... wysyłałem to tylko do ludzi z miejscowości położonych blisko Katowic... po Chorzowie jeździ tego pełno... a na spotach nikogo nie ma nie wszyscy są na punkcie AUDI jak my
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 No ogolnie A4 jest duzo w kazdym slaskim miescie, jak i w polsce, ale nie kazdy ma takie zamilowanie do motoryzacji zeby byc aktywnym na forum i jezdzic na spoty. Choc dziwi fakt czemu ludzie sie loguja na forum
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 nie wszyscy są na punkcie AUDI jak my oni jeszcze o tym nie wiedzą :decayed:
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 nie wszyscy są na punkcie AUDI jak my oni jeszcze o tym nie wiedzą :decayed: mówisz uświadomimy ich
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 polatałem po średnicówce, ustawiłem się z fiatem coupe 2.0 20v jedynka była moja dwójka też.. do momentu aż mu sie turbina włączyła bo potem to już tylko widziałem jak znika Marzę żeby zarabiać 2x tyle ile zarabiam i móc przyspieszyć tego muła
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Marzę żeby zarabiać 2x tyle ile zarabiam i módz przyspieszyć tego muła Kazdemu sie chyba marzy takie cos :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 kurcze ja wysłałem ostatnio 30 PW z zaproszeniem na spoty i żadnej odpowiedzi... [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:22_________________________________________________tylko pewnie żeby do gliwic przyjechali :gwizdanie: Nie i dla czytających to ludzi z Gliwic... wysyłałem to tylko do ludzi z miejscowości położonych blisko Katowic... po Chorzowie jeździ tego pełno... a na spotach nikogo nie ma Tylko winny się tłumaczy :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ten z Gliwic czego tu szuka ? Wpie*dol komuś bym spuścił
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 wpadaj we wtorek do Kato to zobaczymy
stanley Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Max jakie Ty masz opony do sprzedania ? letnie Dzięki za cynk Dawaj wszystkie parametry opony , chyba, że się nie znasz to przywieź na spota jedna sztukę. Wytłumacze Ci wszystko co i jak...
Rekomendowane odpowiedzi