keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item980176251_jedyne_na_allegro_rygle_z_twoim_logiem_vw_go.html zobaczcie sobie rygielki z napisem audi Qattro :polew:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item980176251_jedyne_na_allegro_rygle_z_twoim_logiem_vw_go.html zobaczcie sobie rygielki z napisem audi Qattro :polew: Kozackie zamówię sobie takie z napisem BBS będą mi pasować do zaworków
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item980176251_jedyne_na_allegro_rygle_z_twoim_logiem_vw_go.html zobaczcie sobie rygielki z napisem audi Qattro :polew: ożesz fak :polew: może to jest po hiszpańsku :polew: Bulczas to ci kolo przyśle CBŚ zamiast BBS :polew:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Może być nawet BOR tylko wtedy chyba mnie nie będą lubić na osiedlu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Może być nawet BOR tylko wtedy chyba mnie nie będą lubić na osiedlu :gwizdanie: muhehe ale wtedy mógłbyś zostawiać otwartą furę i nikt by nawet nie wszedł
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A tu pod koniec coś dla Miszki [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 00:54_________________________________________________ Może być nawet BOR tylko wtedy chyba mnie nie będą lubić na osiedlu :gwizdanie: muhehe ale wtedy mógłbyś zostawiać otwartą furę i nikt by nawet nie wszedł Kto by zauważył na rygielku od drzwi :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kto by zauważył na rygielku od drzwi :gwizdanie: włamywacz
gregory Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Cascada to niezła suka A tu coś odemnie. Jak dla mnie to foczka z klipu jest mega fajna:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A tu pod koniec coś dla Miszki [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 00:54_________________________________________________ Może być nawet BOR tylko wtedy chyba mnie nie będą lubić na osiedlu :gwizdanie: muhehe ale wtedy mógłbyś zostawiać otwartą furę i nikt by nawet nie wszedł Kto by zauważył na rygielku od drzwi :gwizdanie: muhehehe no Miszkowi by się spodobało :polew: :polew: ja ogólnie wolętakie klimaty i już się niemogę doczekać aż kupię radyjko i skrzynkę :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nagraj Kędzior jakąś płytkę na wtorek to posłuchamy u mnie Keżor poreperował moje audio
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Cascada to niezła suka A tu coś odemnie. Jak dla mnie to foczka z klipu jest mega fajna: no noooo mógłbym z nią ten porozmawiaćczy coś :gwizdanie: nom tylko co by ci nagrać powiedz mi mniej więcej ? :>
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nom tylko co by ci nagrać powiedz mi mniej więcej ? :> Żeby mi się podobało
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nom tylko co by ci nagrać powiedz mi mniej więcej ? nagraj mu to co mi plus jakieś nowe wałki , najlepiej sztuk dwóch , bo moje auto zdechnięte jest to mi Wolf płytke podebrał
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nom tylko co by ci nagrać powiedz mi mniej więcej ? :> Żeby mi się podobało aha no tak i wszystko jasne baunsujjj [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 01:03_________________________________________________ nom tylko co by ci nagrać powiedz mi mniej więcej ? nagraj mu to co mi plus jakieś nowe wałki , najlepiej sztuk dwóch , bo moje auto zdechnięte jest to mi Wolf płytke podebrał postaram się coś wymyślić
gregory Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ja ogólnie wolętakie klimaty i już się niemogę doczekać aż kupię radyjko i skrzynkę :gwizdanie: To by pewnie fajnie pukało na mojej skrzyni basowej Bose
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Baunsuj dziwko daj falować cyckom
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ja ogólnie wolętakie klimaty i już się niemogę doczekać aż kupię radyjko i skrzynkę :gwizdanie: To by pewnie fajnie pukało na mojej skrzyni basowej Bose :decayed: się zna jeszcze niejednego hiciora Baunsuj dziwko daj falować cyckom :banan1: pokaz jak sie krecisz-energy 2000
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nowe wałki to : Naughty Boy presents Wiley Ft. Emeli Sande - Never Be Your Woman Gabry Ponte - Underground Pitbull - Ay Chico (Lengua Afuera) STROMAE - Up saw liz STROMAE - Alors on danse Robert M - Dance Hall Track Nas & Damian Marley - As We Enter Sido - Mein Block jak sobie przypomne to jeszcze tu coś wrzuce
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ok to piszcie co byście jeszcze chcieli żebym wam nagrał ja jak coś przypomne to też pokaże
Rekomendowane odpowiedzi