krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A ja nie mogę... jedzie do mnie audi an vagowanie
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 I już po minutach :gwizdanie: Niestety dalej nuda. Robimy jakiegoś spontanicznego spota :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:10_________________________________________________ A ja nie mogę... jedzie do mnie audi an vagowanie to niech przyjedzie na spota
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A ja nie mogę... jedzie do mnie audi an vagowanie Skasuj opłatę i powiedz żeby przyjechał w innym terminie
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 I już po minutach :gwizdanie: Niestety dalej nuda. Robimy jakiegoś spontanicznego spota :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:10_________________________________________________ A ja nie mogę... jedzie do mnie audi an vagowanie to niech przyjedzie na spota spoty są od gadania... a nie vagowania cudzych padlin...
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 To co u Miszki za 30 minut Dziwne że Ci się nie podoba ten pomysł [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:11_________________________________________________Uwaga Maxito 1980 nadchodzi
Maxito Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 z rana krolu dostałeś PW ??? jaka odpowiedź ???
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nom sobie wstałem niedawno siema wszystkim Czemu was nie było na spocie w SG w piątek??? Ja byłem :gwizdanie: noi właśnie dlatego nas niebyło :polew: żart siemanko ja wam wrzuce klipa, ktorego sluchalem jak bylem w anglii, jak dla mnie bomba fajny teledysk byl do tego ale nie moge znalezc fajny kawałek tylko słyszałem go w trochę lepszej wersji Ten Tomek to chyba Polak mieszkający w niemczech :gwizdanie: dokładnie wyjechał do dojczów i tam zrobił karierę :>
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 I już po minutach :gwizdanie: Niestety dalej nuda. Robimy jakiegoś spontanicznego spota :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:10_________________________________________________ A ja nie mogę... jedzie do mnie audi an vagowanie to niech przyjedzie na spota spoty są od gadania... a nie vagowania cudzych padlin... to dlaczego większośc spotów przesiedziałeś w cudzych furkach ? :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie ja mam takie pytanko i moze ktos bedzie mi mogl pomoc: chcialbym wymienic ori sub w bagazniku na cos lepszego, jest taka mozliwosc? jesli tak to jaki mozna tam glosnik zamontowac i czy ori wzmak sobie z nim poradzi?
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 z rana krolu dostałeś PW ??? jaka odpowiedź ??? tak dostałem... każde na osobnym cd? [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:14_________________________________________________ to dlaczego większośc spotów przesiedziałeś w cudzych furkach ? :gwizdanie: nie wiem, ale jakoś nie mam odwagi odmówić :wallbash: ma za dobre serce :gwizdanie: - jak to było - jaki jestem - wg twojej koleżanki :?:
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 z rana krolu dostałeś PW ??? jaka odpowiedź ??? tak dostałem... każde na osobnym cd? [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:14_________________________________________________ to dlaczego większośc spotów przesiedziałeś w cudzych furkach ? :gwizdanie: nie wiem, ale jakoś nie mam odwagi odmówić :wallbash: ma za dobre serce :gwizdanie: - jak to było - jaki jestem - wg twojej koleżanki :?: hehe... no coś w tym jest jak sie ma miętkie serce, to trzeba mieć twardą du.pę
Maxito Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 To co u Miszki za 30 minut Dziwne że Ci się nie podoba ten pomysł [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:11_________________________________________________Uwaga Maxito 1980 nadchodzi 1981 aż taki stary jeszcze nie jestem :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie ja mam takie pytanko i moze ktos bedzie mi mogl pomoc: chcialbym wymienic ori sub w bagazniku na cos lepszego, jest taka mozliwosc? jesli tak to jaki mozna tam glosnik zamontowac i czy ori wzmak sobie z nim poradzi? A masz BOSE?? Zależy jakiej mocy jest wzmacniacz [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:17_________________________________________________ 1981 aż taki stary jeszcze nie jestem :polew: Jeden rok nie robi różnicy
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie ja mam takie pytanko i moze ktos bedzie mi mogl pomoc: chcialbym wymienic ori sub w bagazniku na cos lepszego, jest taka mozliwosc? jesli tak to jaki mozna tam glosnik zamontowac i czy ori wzmak sobie z nim poradzi? A masz BOSE?? Zależy jakiej mocy jest wzmacniacz nie mam BOSE, a nie wiem czy na wzmaki bedzie pisac jaka ma moc
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie ja mam takie pytanko i moze ktos bedzie mi mogl pomoc: chcialbym wymienic ori sub w bagazniku na cos lepszego, jest taka mozliwosc? jesli tak to jaki mozna tam glosnik zamontowac i czy ori wzmak sobie z nim poradzi? A masz BOSE?? Zależy jakiej mocy jest wzmacniacz nie mam BOSE, a nie wiem czy na wzmaki bedzie pisac jaka ma moc załóż sobie jakaś skrzyneczkę basową i będziesz zadowolony
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie ja mam takie pytanko i moze ktos bedzie mi mogl pomoc: chcialbym wymienic ori sub w bagazniku na cos lepszego, jest taka mozliwosc? jesli tak to jaki mozna tam glosnik zamontowac i czy ori wzmak sobie z nim poradzi? A masz BOSE?? Zależy jakiej mocy jest wzmacniacz nie mam BOSE, a nie wiem czy na wzmaki bedzie pisac jaka ma moc Ważne że wzmak nie miał mniejszej mocy niż głośnik dlatego beż danych ciężko powiedzieć. Brat montował ostatnio mały subik z podobno za***istym głośnikiem ale dawał coś koło 400zł za samą skrzynkę.
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 załóż sobie jakaś skrzyneczkę basową i będziesz zadowolony dopiero co sprzedalem taka skrzynke a do Audi chce cos dobrego w seryjne miejsce bo szkoda mi bagaznika
Maxito Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 z rana krolu dostałeś PW ??? jaka odpowiedź ??? tak dostałem... każde na osobnym cd? [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:14_________________________________________________ to dlaczego większośc spotów przesiedziałeś w cudzych furkach ? :gwizdanie: nie wiem, ale jakoś nie mam odwagi odmówić :wallbash: ma za dobre serce :gwizdanie: - jak to było - jaki jestem - wg twojej koleżanki :?: jakby ci się chciało :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to byłby kox lecz jeśli jest yo problem zadowole się mp3
Rekomendowane odpowiedzi