Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A Ty Kędzior kiedy montujesz jakieś audio :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 załóż sobie jakaś skrzyneczkę basową i będziesz zadowolony dopiero co sprzedalem taka skrzynke a do Audi chce cos dobrego w seryjne miejsce bo szkoda mi bagaznika ta skrzynka by pasiła pod kolor Twojej furki
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 załóż sobie jakaś skrzyneczkę basową i będziesz zadowolony dopiero co sprzedalem taka skrzynke a do Audi chce cos dobrego w seryjne miejsce bo szkoda mi bagaznika ciekawy zestawik :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ta skrzynka by pasiła pod kolor Twojej furki oj tak ale w garazu mam jeszcze jednen taki glosnik w zapasie, nowka nie uzywany ale w seryjne miejsce nie chce mi wejsc A-rek :shocked: co sie stalo?
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A Ty Kędzior kiedy montujesz jakieś audio :gwizdanie: idę się w najbliższe dni rozliczyć z US i wtedy będę wiedział czy mnie będzie stać na audio czy się będę musiał jeszcze wstrzymać :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ta skrzynka by pasiła pod kolor Twojej furki oj tak ale w garazu mam jeszcze jednen taki glosnik w zapasie, nowka nie uzywany ale w seryjne miejsce nie chce mi wejsc A-rek :shocked: co sie stalo? Krolu pierwszy raz widzi takie coś na oczy
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ta skrzynka by pasiła pod kolor Twojej furki oj tak ale w garazu mam jeszcze jednen taki glosnik w zapasie, nowka nie uzywany ale w seryjne miejsce nie chce mi wejsc A-rek :shocked: co sie stalo? nic nic - same rezacze tutaj :hi:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A Ty Kędzior kiedy montujesz jakieś audio :gwizdanie: idę się w najbliższe dni rozliczyć z US i wtedy będę wiedział czy mnie będzie stać na audio czy się będę musiał jeszcze wstrzymać :gwizdanie: A alu lans już masz na pokładzie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A alu lans już masz na pokładzie :gwizdanie: nom alusy już założone
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A alu lans już masz na pokładzie :gwizdanie: nom alusy już założone To możemy jechać w miasto na podryw
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 To możemy jechać w miasto na podryw muszę jechać na poprawę wydechu bo mnei się trochę zerwał i hałasuje nom na myjke i można na d*py jechać :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to co robimy tego spota ? Ja jestem za niech inni się wypowiedzą :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:45_________________________________________________ To możemy jechać w miasto na podryw muszę jechać na poprawę wydechu bo mnei się trochę zerwał i hałasuje nom na myjke i można na d*py jechać :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 To możemy jechać w miasto na podryw muszę jechać na poprawę wydechu bo mnei się trochę zerwał i hałasuje nom na myjke i można na d*py jechać :gwizdanie: Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day...
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to co robimy tego spota ? no dawaj adres i przygotuj szkło
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... Tym bardziej trzeba jechać jak dają za FREE [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:47_________________________________________________ to co robimy tego spota ? no dawaj adres i przygotuj szkło Koledze się chyba nie podoba ten pomysł
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... Tym bardziej trzeba jechać jak dają za FREE [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:47_________________________________________________ to co robimy tego spota ? no dawaj adres i przygotuj szkło Koledze się chyba nie podoba ten pomysł ważne że nam sie podoba
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... no właśnie i one teraz chodzą po mieście i niewiedzą co ze sobą zrobić i to najlepszy czas żeby je wychaczyć :polew:
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... no właśnie i one teraz chodzą po mieście i niewiedzą co ze sobą zrobić i to najlepszy czas żeby je wychaczyć :polew: tylko gdzie jej kupisz jakies spodnie czy bluzke
Rekomendowane odpowiedzi