bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 odnośnie hamowni, rozmawiałem w elprosys na ten temat i dowiedziałem się że musi być 10 aut, cena od auta to 100 zł :gwizdanie: inaczej nie ma szans No nie dziwię się jak ostatnio było 20... i zarobili na nich mniej niż by zarobili na trzech z quattro z tych wszystkich... :polew:
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to i tak o 50 zł taniej dla ośki, a 200 zł taniej dla Q
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 odnośnie hamowni, rozmawiałem w elprosys na ten temat i dowiedziałem się że musi być 10 aut, cena od auta to 100 zł :gwizdanie: inaczej nie ma szans To chyba prawie normalna cena :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przed chwilą wpadłem na zajebi*sty pomysł, żeby jechać na wakacje pod namiot na Chorwacje uprzedzam wasze pytanie: namiot potrafię rozłożyć
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 odnośnie hamowni, rozmawiałem w elprosys na ten temat i dowiedziałem się że musi być 10 aut, cena od auta to 100 zł :gwizdanie: inaczej nie ma szans To chyba prawie normalna cena :gwizdanie: No dla ośki coś tam taniej, ale dla quattro dobra.
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przed chwilą wpadłem na zajebi*sty pomysł, żeby jechać na wakacje pod namiot na Chorwacje uprzedzam wasze pytanie: namiot potrafię rozłożyć tam jest tanie wino i laski chodzą topless :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przed chwilą wpadłem na zajebi*sty pomysł, żeby jechać na wakacje pod namiot na Chorwacje uprzedzam wasze pytanie: namiot potrafię rozłożyć tam jest tanie wino i laski chodzą topless :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to kiedy jedziemy Pucek można jeszcze taką cenę zaakceptować wtedy co byliśmy u nich to się sami ostro wyru*hali więc 2 razy tego samego błędu niepopełnią
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kiedyś po wypiciu kilku głebszych rozpoczeliślmy z Baśka wieczorne zabawy:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kiedyś po wypiciu kilku głebszych rozpoczeliślmy z Baśka wieczorne zabawy: Mnie Już nic nie zdziwi u Ciebie Stanley
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kiedyś po wypiciu kilku głebszych rozpoczeliślmy z Baśka wieczorne zabawy: kiedyś czyli wczoraj?
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kiedyś po wypiciu kilku głebszych rozpoczeliślmy z Baśka wieczorne zabawy: zabawy Stanley, za podpis masz mega minus :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Stanley, za podpis masz mega minus :gwizdanie: się zgadzam z tobą
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kiedyś po wypiciu kilku głebszych rozpoczeliślmy z Baśka wieczorne zabawy: zabawy Stanley, za podpis masz mega minus :gwizdanie: że Cie lubie, jutro go zgumuje
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 że Cie lubie, jutro go zgumuje dość szybko to jutro nastąpiło
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 że Cie lubie, jutro go zgumuje dość szybko to jutro nastąpiło że ja też chce kupić kiedyś q zrobiłem to teraz
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja szukałem Q ale w TDi znaleź fajną sztukę graniczy z cudem ;(
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przeglądając archiwum natrafiłem na zdjęcie na którym jestem razem z pewną kotką usnęło mi się
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 wieczór cześć pracy Tylko zaststanawiam się do kiedy będę na Was wszystkich robił! :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przeglądając archiwum natrafiłem na zdjęcie na którym jestem razem z pewną kotką usnęło mi się hehe kotka i KO
Rekomendowane odpowiedzi