Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siemka i L4 dzisiaj mnie prawdopodobnie niebędzie pewnie ubolewacie na tym prawda??!! :polew: no ;( :polew: będziesz jeszcze chciał żebym ci nagrał hiciory jakieś...
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siemka i L4 dzisiaj mnie prawdopodobnie niebędzie pewnie ubolewacie na tym prawda??!! :polew: NIE, tylko nie to! ;( Kędzior nie rób nam tego ! [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:32_________________________________________________ :hi: siema, jak tam? dalej widzisz podwójnie ?
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siema, jak tam? dalej widzisz podwójnie ? ja nie :no: czuje sie wręcz znakomicie - zaraz na rower śmigam
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siemka i L4 dzisiaj mnie prawdopodobnie niebędzie pewnie ubolewacie na tym prawda??!! :polew: no ;( :polew: będziesz jeszcze chciał żebym ci nagrał hiciory jakieś... noo :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 NIE, tylko nie to! ;( Kędzior nie rób nam tego ! nom i takie powinny być wszystkie odpowiedzi hehe Krolu trzeźwieję i widzi poczwórnie :polew:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Diman - co ty mi tu z jakaś d*pą z rana przed oczami wyjeżdżasz
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Diman - co ty mi tu z jakaś d*pą z rana przed oczami wyjeżdżasz wporzo co
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Diman - co ty mi tu z jakaś d*pą z rana przed oczami wyjeżdżasz masz coś do dimanowej du.py? PS: avatara mam na myśli, żeby nie było wątpliwości
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Diman - co ty mi tu z jakaś d*pą z rana przed oczami wyjeżdżasz wporzo co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Diman - co ty mi tu z jakaś d*pą z rana przed oczami wyjeżdżasz masz coś do dimanowej du.py? jest rodzaj żeński od słowa "napinacz" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :?: :?:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Diman - co ty mi tu z jakaś d*pą z rana przed oczami wyjeżdżasz wporzo co noooo :slina: :slina: napinaczka, napinająca
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Diman - co ty mi tu z jakaś d*pą z rana przed oczami wyjeżdżasz masz coś do dimanowej du.py? PS: avatara mam na myśli, żeby nie było wątpliwości a juz myslalem ze mojej szkoda ;(
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley miało być razem na spocie :gwizdanie: Stanley 100 LAT i żeby Cię żona słuchała :kox: :kox: p.s ja lubię tort czekoladowy - ale orzechowy tez przejdzie
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley miało być razem na spocie :gwizdanie: Stanley 100 LAT i żeby Cię żona słuchała :kox: :kox: p.s ja lubię tort czekoladowy - ale orzechowy tez przejdzie i bedzie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew:
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: od stycznia sie zaczyna !
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: od stycznia sie zaczyna ! właśnie :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: od stycznia sie zaczyna ! mogłabyś choć w ten jeden dzień być milsza :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: szkoda ze sie w kwitniu nie urodzilem bo juz bym stal [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:55_________________________________________________ "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: od stycznia sie zaczyna ! mogłabyś choć w ten jeden dzień być milsza :polew: :polew: :polew: chyba miala urodziny w styczniu i zagaduje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi