piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Miszka się wybiera [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:54_________________________________________________i ja też :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Miszka się wybiera [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:54_________________________________________________i ja też :decayed: :decayed: Kufffaaaa amć nie ma bata stara mnie nie puści.... :polew: nie no kurde felek, nie ma opcji, kryzys i nie mam na wache [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:58_________________________________________________ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Miszka się wybiera [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:54_________________________________________________i ja też :decayed: :decayed: Kufffaaaa amć nie ma bata stara mnie nie puści.... :polew: nie no kurde felek, nie ma opcji, kryzys i nie mam na wache Taaaa... Jak Twoja fura cały czas stoi i jeździsz tylko na spoty! Ja chętnie bym zawitał po raz pierwszy ale znowu ide do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Krolu Cię zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Krolu Cię zabierze jak ja jadę do Gliwic wcześniej rezac dzikie konie... tak bym go zabrał ... Poza tym Miszka nie marudź masz na elpidżi mało Ci pali... a jak nie to spuść służbowej wachy z Jarisa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wiecie, że chętnie bym wpadł ale nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wiecie, że chętnie bym wpadł ale nie dam rady nie wiemy.. :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wiecie, że chętnie bym wpadł ale nie dam rady nie wiemy.. :polew: :polew: ok nie wiecie, że chętnie bym wpadł ale nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja bym się w końcu przejechał, ale nie wiem o której skończę zajęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siem z rana widze że keżor się zaanonsowałł ale wtakim tempie po może być ciężko 200 pyknąć pięć stron chyba mało... ale jestem pazerny a sam mało głosu zabieram do gliwic raczej ciężko będzie i jeszcze jakieś żarło ma być to już wogóle narta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siem z rana widze że keżor się zaanonsowałł ale wtakim tempie po może być ciężko 200 pyknąć pięć stron chyba mało... ale jestem pazerny a sam mało głosu zabieram do gliwic raczej ciężko będzie i jeszcze jakieś żarło ma być to już wogóle narta Musisz jakieś plastry sobie kupić czy coś może w tym stylu i będziesz mógł z nami jak człowiek wyskoczyć do MD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siem z rana widze że keżor się zaanonsowałł ale wtakim tempie po może być ciężko 200 pyknąć pięć stron chyba mało... ale jestem pazerny a sam mało głosu zabieram do gliwic raczej ciężko będzie i jeszcze jakieś żarło ma być to już wogóle narta Musisz jakieś plastry sobie kupić czy coś może w tym stylu i będziesz mógł z nami jak człowiek wyskoczyć do MD. albo kupimy ci zgrzewkę wody mineralnej i bedziesz pociskał wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siem z rana widze że keżor się zaanonsowałł ale wtakim tempie po może być ciężko 200 pyknąć pięć stron chyba mało... ale jestem pazerny a sam mało głosu zabieram do gliwic raczej ciężko będzie i jeszcze jakieś żarło ma być to już wogóle narta ale żarcie będzie o 18-19 jak kolacja... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siem z rana widze że keżor się zaanonsowałł ale wtakim tempie po może być ciężko 200 pyknąć pięć stron chyba mało... ale jestem pazerny a sam mało głosu zabieram do gliwic raczej ciężko będzie i jeszcze jakieś żarło ma być to już wogóle narta ale żarcie będzie o 18-19 jak kolacja... :gwizdanie: Ale może Max je ostatni posiłek rano po basenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siema Zenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 z wieczora co tam nowego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 stara bida :polew: [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:45_________________________________________________DODA zaraz wygra w MTV ME[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:46_________________________________________________DODA DODA DODA ! ! ![br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:47_________________________________________________no niestety....ale i tak Doda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Miszka82 a bylo tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Miszka82 a bylo tak blisko kurcze nawet mi nie mów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 o czym Wy konwersujecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi