stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ależ wiem na spocie wyliże wam felgi jeśli pozwolicie niewiem czy jesteś godzien póki co :polew: :polew: póki co jesteś godzień jedynie lizać 16" do 17" jeszcze Ci brakuje, ale jesteś na dobrej drodze
Seski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ależ wiem na spocie wyliże wam felgi jeśli pozwolicie niewiem czy jesteś godzien póki co :polew: :polew: to ja sobie załatwię szprychowe 20' :polew: jak to będą jakieś za***iste bbsy to to ci się od nich nie odkleje[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:21_________________________________________________ ależ wiem na spocie wyliże wam felgi jeśli pozwolicie niewiem czy jesteś godzien póki co :polew: :polew: póki co jesteś godzień jedynie lizać 16" do 17" jeszcze Ci brakuje, ale jesteś na dobrej drodze
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hehe zmykam do sklepu będę za niedługo
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hehe zmykam do sklepu będę za niedługo weź mi czteropak
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 chyba się zapiszęna jogę http://www.joemonster.org/filmy/24302/Seksowna_joga
Seski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemacie dobry, dobry [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:28_________________________________________________ chyba się zapiszęna jogę http://www.joemonster.org/filmy/24302/Seksowna_joga hmm ze 8tys kosztuje ten kurs... hmmm może się zwróci po roku a te widoki [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:31_________________________________________________lece do neronki cyja ps. czekam na pierwszę lekcję :D
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 chyba się zapiszęna jogę http://www.joemonster.org/filmy/24302/Seksowna_joga chyba marnuję się jako doradca serwisowy, czuję, że bym się nadawał na instruktora jogi
Bulczas Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oj chłopaki wy ino byście pili. Ku waszemu zdziwieniu nie wypiłem łyka piwa tylko woda niegazowana Ale płuca zostały na boisku :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oj chłopaki wy ino byście pili. Ku waszemu zdziwieniu nie wypiłem łyka piwa tylko woda niegazowana Ale płuca zostały na boisku :gwizdanie: nie pisze INO,,, ino pisze sie tylko :polew:
Bulczas Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oj chłopaki wy ino byście pili. Ku waszemu zdziwieniu nie wypiłem łyka piwa tylko woda niegazowana Ale płuca zostały na boisku :gwizdanie: nie pisze INO,,, ino pisze sie tylko :polew: Lata mi to i powiewa jak sie pisze ja jestem zmeczony
keżor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 wrócił technomuł chyba się zapiszęna jogę http://www.joemonster.org/filmy/24302/Seksowna_joga olać kurs jogi , ja moge robić za materac
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oj chłopaki wy ino byście pili. Ku waszemu zdziwieniu nie wypiłem łyka piwa tylko woda niegazowana Ale płuca zostały na boisku :gwizdanie: nie pisze INO,,, ino pisze sie tylko :polew: i to jeszcze gorol tak napisał
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ahhh jak nie urok to sraczka :wallbash:
A-rek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ahhh jak nie urok to sraczka :wallbash: co sie stalo :?:
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zesralo mi sie auto jadę a tu nagle w h*j dymu spod maski, stanąłem oglądam i dym leciał tak jak by spod reflektora od str pasażera, ale nic niewidać dokładnie wsiadam do auta nagle coś CYKLO i przestała działać dmuchawa od ogrzewania i przestało się dymić. niewiem co to może być i dlaczego i wogóle kapaa ;(
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zesralo mi sie auto jadę a tu nagle w h*j dymu spod maski, stanąłem oglądam i dym leciał tak jak by spod reflektora od str pasażera, ale nic niewidać dokładnie wsiadam do auta nagle coś CYKLO i przestała działać dmuchawa od ogrzewania i przestało się dymić. niewiem co to może być i dlaczego i wogóle kapaa ;( ups
keżor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a może chcesz sie po prostu piwa napić jutro na spocie
Rekomendowane odpowiedzi