Kanar Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Akjam nieskończonej ilości planów na mody w aucie i niewyczerpalnych środków żeby te plany realizować!
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Akjam nieskończonej ilości planów na mody w aucie i niewyczerpalnych środków żeby te plany realizować! Na pewno się przyda! [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________ TVN Turbo Fajne fele! Ale mogłyby być w serii już większe przynajmniej o jeden cal...
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Akjam nieskończonej ilości planów na mody w aucie i niewyczerpalnych środków żeby te plany realizować! Na pewno się przyda! [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________ TVN Turbo Fajne fele! Ale mogłyby być w serii już większe przynajmniej o jeden cal... nie wiem czy zauważyłeś przednie lampy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Akjam nieskończonej ilości planów na mody w aucie i niewyczerpalnych środków żeby te plany realizować! Na pewno się przyda! [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________ TVN Turbo Fajne fele! Ale mogłyby być w serii już większe przynajmniej o jeden cal... nie wiem czy zauważyłeś przednie lampy :gwizdanie: Takie jak Twoje?
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a On woli Seata.. a wcześniej jeździł Audi, coś mu się pojebało :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a On woli Seata.. To jakiś dewiant...
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Akjam nieskończonej ilości planów na mody w aucie i niewyczerpalnych środków żeby te plany realizować! Na pewno się przyda! [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________ TVN Turbo Fajne fele! Ale mogłyby być w serii już większe przynajmniej o jeden cal... nie wiem czy zauważyłeś przednie lampy :gwizdanie: Takie jak Twoje? nie, z białymi kierunkami
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Akjam nieskończonej ilości planów na mody w aucie i niewyczerpalnych środków żeby te plany realizować! Na pewno się przyda! [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________ TVN Turbo Fajne fele! Ale mogłyby być w serii już większe przynajmniej o jeden cal... nie wiem czy zauważyłeś przednie lampy :gwizdanie: Takie jak Twoje? nie, z białymi kierunkami No też mi takie chodzą po głowie... :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no rozumiem jeszcze przeskoczyć na BMW, Subaru, Lancer ale Seat?? temperamentu hiszpańskiego mu sie zachciało czy ki ch*j??
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no rozumiem jeszcze przeskoczyć na BMW, Subaru, Lancer ale Seat?? temperamentu hiszpańskiego mu sie zachciało czy ki ch*j?? może posuwał na wakacjach jakąś Hiszpankę i mu zostało
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no rozumiem jeszcze przeskoczyć na BMW, Subaru, Lancer ale Seat?? temperamentu hiszpańskiego mu sie zachciało czy ki ch*j?? może posuwał na wakacjach jakąś Hiszpankę i mu zostało :polew: Ty Miszka! Ale jakbyś Ty posuwał jakąś hiszpankę to byś się przesiadł na SEATA?
Kanar Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 skoro wybiera między seatem a vw to wnioskujesz że na jednych wakacjach posuwał hiszpanke i jakąś Helge??
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no rozumiem jeszcze przeskoczyć na BMW, Subaru, Lancer ale Seat?? temperamentu hiszpańskiego mu sie zachciało czy ki ch*j?? może posuwał na wakacjach jakąś Hiszpankę i mu zostało :polew: Ty Miszka! Ale jakbyś Ty posuwał jakąś hiszpankę to byś się przesiadł na SEATA? Polkę też możesz po Hiszpańsku i możesz jeździć czym chcesz
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no rozumiem jeszcze przeskoczyć na BMW, Subaru, Lancer ale Seat?? temperamentu hiszpańskiego mu sie zachciało czy ki ch*j?? może posuwał na wakacjach jakąś Hiszpankę i mu zostało :polew: Ty Miszka! Ale jakbyś Ty posuwał jakąś hiszpankę to byś się przesiadł na SEATA? Polkę też możesz po Hiszpańsku i możesz jeździć czym chcesz :good:
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ale ta czarna podsufitka No... :kox:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dobra robię ewakuację myślę nad taką podsufitką w sypialni :polew:
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dobra robię ewakuację myślę nad taką podsufitką w sypialni :polew: Ja też lecę... Miszka w sypialni to se zrób podsufitkę z lustra... :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi