Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No chyba Nam wszystkim coś przywiezie albo jak mówiłembędzie wysyłał paczki... :gwizdanie: Diman prześlij mi jakąś eSe albo chociaż sam silnik :gwizdanie: :polew: mi przesyłaj tylko funty :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 mi przesyłaj tylko funty :gwizdanie: a ty tylko o kasie materialisto :polew:
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No chyba Nam wszystkim coś przywiezie albo jak mówiłembędzie wysyłał paczki... :gwizdanie: Diman prześlij mi jakąś eSe albo chociaż sam silnik :gwizdanie: :polew: mi przesyłaj tylko funty :gwizdanie: Najlepiej papier żebyś nie musiał dużo płacić za cięższą przesyłkę z miedziakami...
diman Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 kedzior moge dla ciebie jakies esy poszukac jak znajde dam znac na PW :gwizdanie: miszka podaj konto zeby nie bylo pomylki z tym wysylaniem na PW
gregory Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Siemka! Nie wyrobiłem się dziś na spota, a chciałem wpaść . Surykatkę bym przynajmniej pożegnał :gwizdanie: Co tam pany w wielkim świecie?
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 kedzior moge dla ciebie jakies esy poszukac jak znajde dam znac na PW :gwizdanie: miszka podaj konto zeby nie bylo pomylki z tym wysylaniem na PW zawsze mówiłem, że dobry chop z tego Dimana :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 kedzior moge dla ciebie jakies esy poszukac jak znajde dam znac na PW :gwizdanie: miszka podaj konto zeby nie bylo pomylki z tym wysylaniem na PW nom jak się coś napatoczy to daj znać serio gadam
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Co tam pany w wielkim świecie? z Dimanem gadaj :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________ kedzior moge dla ciebie jakies esy poszukac jak znajde dam znac na PW :gwizdanie: miszka podaj konto zeby nie bylo pomylki z tym wysylaniem na PW nom jak się coś napatoczy to daj znać serio gadam kędzior ile wychlałeś ? :polew:
diman Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 dobra no to powodzenia zycze nie zapijcie sie tu bezemnie i do uslyszenia w czwartek na forum choc moze jeszcze dorwe jakiego neta na stacji benzynowej to sie z trasy odezwe narazie bajo
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 dobra no to powodzenia zycze nie zapijcie sie tu bezemnie i do uslyszenia w czwartek na forum choc moze jeszcze dorwe jakiego neta na stacji benzynowej to sie z trasy odezwe narazie bajo
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 kędzior ile wychlałeś ? :polew: Miszka muszę kupić coś mocniejszego bo masakra przecież Diman Gut Lak :good: [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 23:35_________________________________________________Gregor nic ciekawego w aucie mnie się coś zjebało ogrzewania niemam wogóle
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 dobra no to powodzenia zycze nie zapijcie sie tu bezemnie i do uslyszenia w czwartek na forum choc moze jeszcze dorwe jakiego neta na stacji benzynowej to sie z trasy odezwe narazie bajo Good LuCk! [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________ Siemka! Nie wyrobiłem się dziś na spota, a chciałem wpaść . Surykatkę bym przynajmniej pożegnał :gwizdanie: Co tam pany w wielkim świecie? Gregor!
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a tą uszczelkę którą Wam dzis pokazywałem to tak teraz patrzyłem, że to chyba pod głowicą jest a nie pod pokrywą zaworów :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown:
keżor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no trzym sie Diman a jo zdupiam spać nara
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a tą uszczelkę którą Wam dzis pokazywałem to tak teraz patrzyłem, że to chyba pod głowicą jest a nie pod pokrywą zaworów :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: Eeee tam... To chyba nie jest drogie? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a tą uszczelkę którą Wam dzis pokazywałem to tak teraz patrzyłem, że to chyba pod głowicą jest a nie pod pokrywą zaworów :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: Eeee tam... To chyba nie jest drogie? :gwizdanie: sama uszczelka ok 100zł plus inne gadżety :gwizdanie: będę rezał
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a tą uszczelkę którą Wam dzis pokazywałem to tak teraz patrzyłem, że to chyba pod głowicą jest a nie pod pokrywą zaworów :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: Eeee tam... To chyba nie jest drogie? :gwizdanie: sama uszczelka ok 100zł plus inne gadżety :gwizdanie: będę rezał Oddaj to lepiej komuś i niech Ci to zrobi!
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a tą uszczelkę którą Wam dzis pokazywałem to tak teraz patrzyłem, że to chyba pod głowicą jest a nie pod pokrywą zaworów :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: Eeee tam... To chyba nie jest drogie? :gwizdanie: sama uszczelka ok 100zł plus inne gadżety :gwizdanie: będę rezał sam? :shocked:
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a tą uszczelkę którą Wam dzis pokazywałem to tak teraz patrzyłem, że to chyba pod głowicą jest a nie pod pokrywą zaworów :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: Eeee tam... To chyba nie jest drogie? :gwizdanie: sama uszczelka ok 100zł plus inne gadżety :gwizdanie: będę rezał sam? :shocked: wygląda to tak mniej więcej [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t30947.0.html;highlight=wymiana+uszczelki+zawor%C3%B3w
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a tą uszczelkę którą Wam dzis pokazywałem to tak teraz patrzyłem, że to chyba pod głowicą jest a nie pod pokrywą zaworów :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: Eeee tam... To chyba nie jest drogie? :gwizdanie: sama uszczelka ok 100zł plus inne gadżety :gwizdanie: będę rezał sam? :shocked: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi