Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 nie jestem mechanikiem ale śmieszy mnie trochę Wasze podejście to może zakład jakiś Panienki ? ja mówię, że wymienię sam tą uszczelkę...no nie bądźcie cipki, który się zakłada ? JA! Ale robisz to przy Nas i autko ma działać co najmniej przez... godzinę!!!! :polew: :polew: Dil
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Miszka nom może i zmienisz ale ile to po jeździ... :polew: jeśli wogóle odpali :polew: ale wiadomo przyjemność byś miał :polew: :polew:
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ... a teraz to skręcić, żeby działao :gwizdanie: Krolu, największym problemem w twoim wydaniu byłoby odkręcenie tej głowicy, a potem dokręcenie jej momentem 60Nm + 180st. Powiedzmy, że ja się spociłem przy tym Miszka! Zrozumiałeś wszystko? :polew:
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ... a teraz to skręcić, żeby działao :gwizdanie: Krolu, największym problemem w twoim wydaniu byłoby odkręcenie tej głowicy, a potem dokręcenie jej momentem 60Nm + 180st. Powiedzmy, że ja się spociłem przy tym fizyka - moment to jest siła x ramię... mam mało siły to zastosuję długie ramię... a przede wszystkim tego bym sie nie podjął z innego powodu... a ty już się tak nie napinaj koksie
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 nie jestem mechanikiem ale śmieszy mnie trochę Wasze podejście to może zakład jakiś Panienki ? ja mówię, że wymienię sam tą uszczelkę...no nie bądźcie cipki, który się zakłada ? JA! Ale robisz to przy Nas i autko ma działać co najmniej przez... godzinę!!!! :polew: :polew: Dil no to będzie wesoło
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ... a teraz to skręcić, żeby działao :gwizdanie: Krolu, największym problemem w twoim wydaniu byłoby odkręcenie tej głowicy, a potem dokręcenie jej momentem 60Nm + 180st. Powiedzmy, że ja się spociłem przy tym Miszka! Zrozumiałeś wszystko? :polew: a co, że Gregor napisał, że On się spocił to już ni c**ja nikt tego nie jest w stanie zrobić :wallbash: :wallbash: zmęczył was ten spot z lekka chyba
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 nie jestem mechanikiem ale śmieszy mnie trochę Wasze podejście to może zakład jakiś Panienki ? ja mówię, że wymienię sam tą uszczelkę...no nie bądźcie cipki, który się zakłada ? JA! Ale robisz to przy Nas i autko ma działać co najmniej przez... godzinę!!!! :polew: :polew: Dil no to będzie wesoło :polew: :polew: ... a teraz to skręcić, żeby działao :gwizdanie: Krolu, największym problemem w twoim wydaniu byłoby odkręcenie tej głowicy, a potem dokręcenie jej momentem 60Nm + 180st. Powiedzmy, że ja się spociłem przy tym Miszka! Zrozumiałeś wszystko? :polew: a co, że Gregor napisał, że On się spocił to już ni c**ja nikt tego nie jest w stanie zrobić :wallbash: :wallbash: zmęczył was ten spot z lekka chyba He he he... Ja mówię o tej sile i całej reszcie... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Miszka wierzę że dasz radę ale że cię lubię to cię muszę powkur*iać :polew: ale to spier*olisz :polew:
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zapytaj Miszki bo on na bank coś takiego ma w swojej skrzynce z narzędziami jak się będzie brał za taką robotę... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mam taki klucz :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 00:10_________________________________________________ ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zapytaj Miszki bo on na bank coś takiego ma w swojej skrzynce z narzędziami jak się będzie brał za taką robotę... :gwizdanie: i żebyś wiedział, że mam
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mam taki klucz :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 00:10_________________________________________________ ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zapytaj Miszki bo on na bank coś takiego ma w swojej skrzynce z narzędziami jak się będzie brał za taką robotę... :gwizdanie: i żebyś wiedział, że mam :good:
gregory Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 fizyka - moment to jest siła x ramię... mam mało siły to zastosuję długie ramię... Żeby ci ręki nie brakło do sięgnięcia po to ramię :> Miszka,Krolu, ja nie mówiłem o spoceniu się z wrażenia, ale z wysiłku bo na serio siły trza dużo na te 10 śrub :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 na allegro zaczynają się od 200 zł - nie ma tak źle
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mam taki klucz :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 00:10_________________________________________________ ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zapytaj Miszki bo on na bank coś takiego ma w swojej skrzynce z narzędziami jak się będzie brał za taką robotę... :gwizdanie: i żebyś wiedział, że mam No i tym optymistycznym akcentem... :wink4:
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 fizyka - moment to jest siła x ramię... mam mało siły to zastosuję długie ramię... Żeby ci ręki nie brakło do sięgnięcia po to ramię :> Miszka,Krolu, ja nie mówiłem o spoceniu się z wrażenia, ale z wysiłku bo na serio siły trza dużo na te 10 śrub :gwizdanie: jakoś z keżorem daliśmy radę :cool1:
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 fizyka - moment to jest siła x ramię... mam mało siły to zastosuję długie ramię... Żeby ci ręki nie brakło do sięgnięcia po to ramię :> Miszka,Krolu, ja nie mówiłem o spoceniu się z wrażenia, ale z wysiłku bo na serio siły trza dużo na te 10 śrub :gwizdanie: spoko jak co to mu pomogę Spartanie są silni z natury
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 na allegro zaczynają się od 200 zł - nie ma tak źle Miszka ty za ile pochytałeś? Czy komuś ukradłeś bo myślałeś, że to coś innego...
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 dziwne to forum...zamiast podkręcić bajerkę to Wszyscy negatywnie podchodzą do tego typu działań ale c**j,
gregory Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No i idąc dalej, jak Krolu nie umiał sprawić u Keżora, żeby sztanga choć drgnęła ze stojaka to na bank nie miałby wystarczająco siły aby to dokręcić
Rekomendowane odpowiedzi