piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie ścigam się sprzęgło mi się kończy a jeszcze jakoś muszę objeździć do stycznia na tych resztkach sprzęgła a tym bardziej że do czewy będę prawdopodobnie miał pasażera który jest wypasiony i ciężki, a Pucek mówi na niego "Mega-kox" (czytaj: Krolu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie ścigam się sprzęgło mi się kończy a jeszcze jakoś muszę objeździć do stycznia na tych resztkach sprzęgła a tym bardziej że do czewy będę prawdopodobnie miał pasażera który jest wypasiony i ciężki, a Pucek mówi na niego "Mega-kox" (czytaj: Krolu) być może nie i w tym tyg już oddał auto do roboty... Wtedy poszarżujemy moim s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie ścigam się sprzęgło mi się kończy a jeszcze jakoś muszę objeździć do stycznia na tych resztkach sprzęgła a tym bardziej że do czewy będę prawdopodobnie miał pasażera który jest wypasiony i ciężki, a Pucek mówi na niego "Mega-kox" (czytaj: Krolu) co tam w ielkom swiecie słychać ale no częstochowy dolecisz na tym sprzęgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nio tak chyba że się rozleci przed samą czewą :polew: ale jak na razie 22 listopad mam zarezerwowany na czewe a bryka musi latać, bo ja używam moją codziennie i codziennie jej potrzebuję :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nio tak chyba że się rozleci przed samą czewą :polew: ale jak na razie 22 listopad mam zarezerwowany na czewe a bryka musi latać, bo ja używam moją codziennie i codziennie jej potrzebuję :naughty: no to git jak sie sypnie to napewno ktoś cie może zabrać albo u czestera pakiet stołek krolu s4 albo u mnie pakiet kaseta tylko musisz jakieś wziąść bo mi tylko lekcje angielskiego zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nio tak chyba że się rozleci przed samą czewą :polew: ale jak na razie 22 listopad mam zarezerwowany na czewe a bryka musi latać, bo ja używam moją codziennie i codziennie jej potrzebuję :naughty: no to git jak sie sypnie to napewno ktoś cie może zabrać albo u czestera pakiet stołek krolu s4 albo u mnie pakiet kaseta tylko musisz jakieś wziąść bo mi tylko lekcje angielskiego zostały aaaaaaa to ja chętnie ten darmowy angielski wezmę :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nio tak chyba że się rozleci przed samą czewą :polew: ale jak na razie 22 listopad mam zarezerwowany na czewe a bryka musi latać, bo ja używam moją codziennie i codziennie jej potrzebuję :naughty: no to git jak sie sypnie to napewno ktoś cie może zabrać albo u czestera pakiet stołek krolu s4 albo u mnie pakiet kaseta tylko musisz jakieś wziąść bo mi tylko lekcje angielskiego zostały aaaaaaa to ja chętnie ten darmowy angielski wezmę :polew: :polew: no to spoko będziemy go ćwiczyć w parach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nio tak chyba że się rozleci przed samą czewą :polew: ale jak na razie 22 listopad mam zarezerwowany na czewe a bryka musi latać, bo ja używam moją codziennie i codziennie jej potrzebuję :naughty: no to git jak sie sypnie to napewno ktoś cie może zabrać albo u czestera pakiet stołek krolu s4 albo u mnie pakiet kaseta tylko musisz jakieś wziąść bo mi tylko lekcje angielskiego zostały aaaaaaa to ja chętnie ten darmowy angielski wezmę :polew: :polew: no to spoko będziemy go ćwiczyć w parach :polew: i tu zacząłem się bać :shocked: :decayed: [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 13:27_________________________________________________szczególnie tego tekstu "...w parach..."[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 13:28_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 dobrze, że nie będziecie się uczyć francuskiego "języka" :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Panowie, czy ktoś z Was dolewał do paliwa STP albo coś podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Panowie, czy ktoś z Was dolewał do paliwa STP albo coś podobnego ? W ADP nie trzeba cudować z takimi wynalazkami no chyba że masz w baku jakiś mega gnój ale o tym trzeba by poszukać na forum ale najlepiej napisz po co chcesz wlewać jakieś dodatki do paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Panowie, czy ktoś z Was dolewał do paliwa STP albo coś podobnego ? W ADP nie trzeba cudować z takimi wynalazkami no chyba że masz w baku jakiś mega gnój ale o tym trzeba by poszukać na forum ale najlepiej napisz po co chcesz wlewać jakieś dodatki do paliwa poczytałem troszke na forum, podobno poprawia się praca silnika, szczególnie gdy jest jeszcze "zimny" itd, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 po co chcesz lać jakieś specyfiki daje to coś w ogóle lej dobrą rope i będzie gicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 z południa, we wtorek też mnie nie będzie bo w tym tygodniu latam z roboty do roboty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Panowie, czy ktoś z Was dolewał do paliwa STP albo coś podobnego ? W ADP nie trzeba cudować z takimi wynalazkami no chyba że masz w baku jakiś mega gnój ale o tym trzeba by poszukać na forum ale najlepiej napisz po co chcesz wlewać jakieś dodatki do paliwa poczytałem troszke na forum, podobno poprawia się praca silnika, szczególnie gdy jest jeszcze "zimny" itd, itp no jak tam chcesz ale ja ogólnie nie jestem zwolennikiem takich specyfików ale zawsze możesz spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Panowie, czy ktoś z Was dolewał do paliwa STP albo coś podobnego ? W ADP nie trzeba cudować z takimi wynalazkami no chyba że masz w baku jakiś mega gnój ale o tym trzeba by poszukać na forum ale najlepiej napisz po co chcesz wlewać jakieś dodatki do paliwa poczytałem troszke na forum, podobno poprawia się praca silnika, szczególnie gdy jest jeszcze "zimny" itd, itp to nie deptej na zimnym i będzie gicior te specyfiki ponoć są dolewane do "v-power" "ultimate" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Panowie, czy ktoś z Was dolewał do paliwa STP albo coś podobnego ? W ADP nie trzeba cudować z takimi wynalazkami no chyba że masz w baku jakiś mega gnój ale o tym trzeba by poszukać na forum ale najlepiej napisz po co chcesz wlewać jakieś dodatki do paliwa poczytałem troszke na forum, podobno poprawia się praca silnika, szczególnie gdy jest jeszcze "zimny" itd, itp to nie deptej na zimnym i będzie gicior te specyfiki ponoć są dolewane do "v-power" "ultimate" itp. ja na zimnym nie przekraczam 2300 obr/min i tankuje tylko na firmowej stacji, a tam mamy zwykły ON ( plus taki, że prosto z rafinerii i chyba nie jest chrzczony...) to będę "królikiem doświadczalnym", zobaczymy czy będzie jakaś różnica. poza tym, chyba pora wymienić świeczki, Kanar gdzie kupowałeś swoje? wymieniłeś je w końcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 wymieniłem na spocie ostatnio zanim przyjechałeś chyba różnica kosmiczna wręcz bo problemy z porannym odpalaniem znikły. Płaciłem 45zł za sztuke Bosha w zwykłym motoryzacyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie ścigam się sprzęgło mi się kończy a jeszcze jakoś muszę objeździć do stycznia na tych resztkach sprzęgła a tym bardziej że do czewy będę prawdopodobnie miał pasażera który jest wypasiony i ciężki, a Pucek mówi na niego "Mega-kox" (czytaj: Krolu) ja zrobiłem 60k na prawie padniętym sprzęgle... brału u samej góry i od razu szarpało, ale co człowiek mógł zrobic jak ani na pół dnia nie mogł fury oddać, dopiero jak uprosilem mame o Pandę to zmieniłem [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 15:33_________________________________________________Chłopaki Keżor się zadeklarował, że stawia na 200 a tu cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Chłopaki Keżor się zadeklarował, że stawia na 200 a tu cisza... wallbash Bedzie tak samo jak ostatnio cisza cisza a w koncowej fazie dojdzie znow 20 stron.. A co do stawiania jutro mam urodziny i bym przywiozl cos na spota ale niestety jestem w pracy do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi