diman Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 juz nie przesadzajcie z tym angielskim bo sie czuje jak bym w angli siedzial :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ale zwróćcie uwagę na kamerzystę w "UWAGA PIRAT" ta jego kamerka tam szału nie robi wygląda jak zwyczajna kamerka z Media Marktu... a obraz jest super... może wystarczy taka mała z HD.. hmm nom może i by wystarczyła ta kamerka co patrox robił filmik z BT też nieduża a jakość super juz nie przesadzajcie z tym angielskim bo sie czuje jak bym w angli siedzial :gwizdanie: ołkej menn[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:20_________________________________________________mam dziś twórczy dzień 1:37 blondi kosmos w sumie dużo zaje*istych Kompilacje Panienek
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ale zwróćcie uwagę na kamerzystę w "UWAGA PIRAT" ta jego kamerka tam szału nie robi wygląda jak zwyczajna kamerka z Media Marktu... a obraz jest super... może wystarczy taka mała z HD.. hmm nom może i by wystarczyła ta kamerka co patrox robił filmik z BT też nieduża a jakość super juz nie przesadzajcie z tym angielskim bo sie czuje jak bym w angli siedzial :gwizdanie: ołkej menn[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:20_________________________________________________mam dziś twórczy dzień 1:37 blondi kosmos w sumie dużo zaje*istych Kompilacje Panienek stary filmik jest :kox: masakra :slina:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 stary filmik jest :kox: masakra :slina: dzięki jakoś tak przypadkiem się na niego natknąłem Stanley ty w robocie czy w domu?
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 w domu ok to zaraz u ciebie będę :polew:
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 w domu ok to zaraz u ciebie będę :polew: wpadnij, bo nie ma chętnego do umycia podłogi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 wpadnij, bo nie ma chętnego do umycia podłogi :gwizdanie: a kobieta gdzie? taka praca w sam raz dla kobitki co by się zrelaksowała :polew:
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 wpadnij, bo nie ma chętnego do umycia podłogi :gwizdanie: a kobieta gdzie? taka praca w sam raz dla kobitki co by się zrelaksowała :polew: usuń lepiej tą wypowiedź
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no co przecież mycie podłogi podobno relaksuję kobiete :>
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 :bry: joł :rose: :rose: :rose: dla wszystkich kobitek :rose: :rose: :rose: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 :bry: joł :rose: :rose: :rose: dla wszystkich kobitek :rose: :rose: :rose: :gwizdanie: a Ty co sie tak podlizujesz?
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 a Ty co sie tak podlizujesz? nie podlizuje miły i kulturalny jak zawsze jestem
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 a mnie wzięło na wspomnienia i przeglądam foty z mayday 2007 taaaa najpierw wszystkie kobiety na kolana sprowadził do mycia podłóg, a teraz miły i kulturalny
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 a mnie wzięło na wspomnienia i przeglądam foty z mayday 2007 taaaa najpierw wszystkie kobiety na kolana sprowadził do mycia podłóg, a teraz miły i kulturalny hehe ciiii :gwizdanie: hehe tylko się nie rozczul jak będziesz wspominał
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 kędzior po prostu lubi widok kobitki na kolanach :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 kędzior po prostu lubi widok kobitki na kolanach :gwizdanie: :good: i niekoniecznie muszę patrzeć jej prosto w twarz :polew:
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 kędzior po prostu lubi widok kobitki na kolanach :gwizdanie: :good: i niekoniecznie muszę patrzeć jej prosto w twarz :polew: zachowuj sie!
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 aha Adrenalina nigdy ci tego niemówiłem ale zdobędę się na odwagę i powiem, mam nadzieję że Stanley niebędzie zły i zazdrosny ale podoba mi się... podoba mi się twój avatar pasuję do ciebie [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 12:49_________________________________________________ kędzior po prostu lubi widok kobitki na kolanach :gwizdanie: :good: i niekoniecznie muszę patrzeć jej prosto w twarz :polew: zachowuj sie! przeca jestem [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 12:49_________________________________________________witaj Seves co tak cicho siedzisz i obserwujesz?? :>
Rekomendowane odpowiedzi