Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 rodzinna hehe u mnie się inaczej kończą rodzinne spotkania :polew:
Bulczas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja też miałem weekend pełny wrażeń. Dziś nie pojechałem do Kamienia ale byłem na za***istym grillu
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja też już jestem weekend pełny wrażeń PS. już więcej przy 160kph nie wyłaże z auta Keżor...nie mam pytań, Ty to jesteś mega szajbus szacun :notworthy: ta a ja zesrany w aucie obok.. za pasek go trzymałem :kwasny: :kwasny:
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ta a ja zesrany w aucie obok.. za pasek go trzymałem :kwasny: :kwasny: jak zesrany to nie zbyt przyjemnie :polew:
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja też już jestem weekend pełny wrażeń PS. już więcej przy 160kph nie wyłaże z auta Keżor...nie mam pytań, Ty to jesteś mega szajbus szacun :notworthy: ta a ja zesrany w aucie obok.. za pasek go trzymałem :kwasny: :kwasny: za pasek :> ale Keżor to fotograf-kaskader mam nadzieję że jakiś filmik skleci nasz nadworny montażysta kamerzysta albo Baśka nam coś skręci [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:01_________________________________________________ ta a ja zesrany w aucie obok.. za pasek go trzymałem :kwasny: :kwasny: jak zesrany to nie zbyt przyjemnie :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ta a ja zesrany w aucie obok.. za pasek go trzymałem :kwasny: :kwasny: jak zesrany to nie zbyt przyjemnie :polew: :polew: się wcale niedziwie że Keżor tak za okno wyskoczył przy tej prędkości :polew:
keżor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men widzę chodziłeś na kurs amerykańskiego :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men ta jasne... ciekawe co bym policji powiedział, jak by twoja głowa została na jakimś słupie :kwasny:
Bulczas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men ta jasne... ciekawe co bym policji powiedział, jak by twoja głowa została na jakimś słupie :kwasny: Od razu dramatyzujesz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men ta jasne... ciekawe co bym policji powiedział, jak by twoja głowa została na jakimś słupie :kwasny: Od razu dramatyzujesz :gwizdanie: więcej optymizmu :polew:
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men ta jasne... ciekawe co bym policji powiedział, jak by twoja głowa została na jakimś słupie :kwasny: ten wiek robi swoje, trzeba być poważny Królu, byś powiedział że Keżor chciał splunąć i wypadło mu się :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Królu, byś powiedział że Keżor chciał splunąć i wypadło mu się :gwizdanie: ta albo że rzygał :polew:
keżor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men ta jasne... ciekawe co bym policji powiedział, jak by twoja głowa została na jakimś słupie :kwasny: to przecież Twoja rola była , żeby w nic nie ciulnąl
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mówiłem że luz , bo sie zakleszczyłem butem pod siedzeniem tejken izi men ta jasne... ciekawe co bym policji powiedział, jak by twoja głowa została na jakimś słupie :kwasny: to przecież Twoja rola była , żeby w nic nie ciulnąl sławnie dlatego się bałem :naughty:
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 sławnie dlatego się bałem :naughty: co?? :polew:
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 jaki świat jest piękniejszy.... po 3 piwach
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 sławnie dlatego się bałem :naughty: co?? :polew: właśnie - miało być :kwasny: to ten 1 reeds dziś o 14:00 :embarrassed: :embarrassed:
keżor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 http://picasaweb.google.pl/kezorek1/KamienSaski2010?authkey=Gv1sRgCKCq0dX5gvWG5wE# jak komuś sie nie podoba , że jest jego fura czy że widac tablice to pisać :gwizdanie: jak co to galerie widac tylko po linku , także tylko Ci co tu zaglądają ją zobaczą
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 http://picasaweb.google.pl/kezorek1/KamienSaski2010?authkey=Gv1sRgCKCq0dX5gvWG5wE#5464157972042493106 widzę, że było grubo...
Rekomendowane odpowiedzi