Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wyrezałem uszczelkę pod zaworami laseczka niczego sobie to gratuluję luz ziom
keżor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 jako że Krolu jest z Gliwickiej ekipy to u nas tylko OKO ma nie zapłacone za urodziny :gwizdanie: Oko wpłacaj bo nie pojedziesz albo chociaż ugadaj sie z Mirkiem , że mu zapłacisz troszke później , ale zapłacisz
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dobry wam... kędzior no kobitka naprawdę niczego sobie... a ja jeszcze nie zdążyłem zapłacić ale zapłacę
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dobry krolu potrzebuje rady napisz do gosi z BravoGirl
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dobry krolu potrzebuje rady w sprawach sercowych ?
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dobry krolu potrzebuje rady w sprawach sercowych ? eee można to tak nazwać bo darze uczuciem moje A4 :gwizdanie: dobry krolu potrzebuje rady napisz do gosi z BravoGirl ejj daj mi namiar
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dobry krolu potrzebuje rady w sprawach sercowych ? eee można to tak nazwać bo darze uczuciem moje A4 :gwizdanie: dobry krolu potrzebuje rady napisz do gosi z BravoGirl ejj daj mi namiar pisz na gg
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 krolu jaki masz ładny avatar z alu 17'
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 krolu jaki masz ładny avatar z alu 17' chyba, że od keżora fura :gwizdanie: :gwizdanie: ja mam tylko d*py RS4 i kołpaki
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 krolu jaki masz ładny avatar z alu 17' chyba, że od keżora fura :gwizdanie: :gwizdanie: ja mam tylko d*py RS4 i kołpaki a no takie małe zdjęcie to nie zauważyłem
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? no to serio ma klopoty finansowe siemacie
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? kędzior z Kobietą?? to ja muszę też jakąś zabrać (prócz mojej siostry) żeby mi głupio nie było
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? no to serio ma klopoty finansowe siemacie siema co na wyspach?
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 hmm Max zrezygnował z Zatoru? no to serio ma klopoty finansowe no to nie ciekawie
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? no to serio ma klopoty finansowe siemacie siema co na wyspach? nudze sie jak zawsze :gwizdanie: jezdze na pare godzin do roboty wiec nic sie nie zmienilo oprocz kasy
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? no to serio ma klopoty finansowe siemacie siema co na wyspach? nudze sie jak zawsze :gwizdanie: jezdze na pare godzin do roboty wiec nic sie nie zmienilo oprocz kasy czyli gorzej zarabiasz?
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? no to serio ma klopoty finansowe siemacie siema co na wyspach? nudze sie jak zawsze :gwizdanie: jezdze na pare godzin do roboty wiec nic sie nie zmienilo oprocz kasy czyli gorzej zarabiasz? no niestety nie wiem czy dam rade zarobic na podroz do domu
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no niestety nie wiem czy dam rade zarobic na podroz do domu jak coś to mój mało pali przyjadę po Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi