akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Hm... No dobra! Namówiłeś mnie! noi to się mnie podoba
keżor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dobra trole cipki i inni , keżor wskakuje w sexy piżamke i opuszcza ten lokal do jutra
akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: A to ci Stan! :naughty: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 23:30_________________________________________________ dobra trole cipki i inni , keżor wskakuje w sexy piżamke i opuszcza ten lokal do jutra Poleciałeś... :polew: :polew:Narta!
Kanar Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Keżor już Cie widze w tym latexie :polew:
akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Keżor już Cie widze w tym latexie :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: Keżor już Cie widze w tym latexie :polew: Borat :polew:
akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: Keżor już Cie widze w tym latexie :polew: Borat :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: połknął i wydalił .... jesteśmy wolni od tego typu zahamowań [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________ ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: Keżor już Cie widze w tym latexie :polew: Borat :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :polew: kurde za bardzo sobie wyobraziłam :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: połknął i wydalił .... albo połknął i niewydalił co by miał trola odbytnika dla ochrony :polew:
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: połknął i wydalił .... albo połknął i niewydalił co by miał trola odbytnika dla ochrony :polew: buahahaha... . :polew: kędzior Twoja wyobraźnia nie zna granic dobra spadam pod kołderkę bye!
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: połknął i wydalił .... albo połknął i niewydalił co by miał trola odbytnika dla ochrony :polew: buahahaha... . :polew: kędzior Twoja wyobraźnia nie zna granic dobra spadam pod kołderkę bye! Tylko nie rób nic pod ta kołderką z KeżoroBoratem w latexie... :polew: nawet w myślach...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 buahahaha... . :polew: kędzior Twoja wyobraźnia nie zna granic hehe słyszę to już dzisiaj od drugiej osoby :kox: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 23:41_________________________________________________baju Adrenalinajoo a Stan już śpi?? bo nic niepisał
akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja też lecę dziewczyny! Dobrej nocy!
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: połknął i wydalił .... albo połknął i niewydalił co by miał trola odbytnika dla ochrony :polew: buahahaha... . :polew: kędzior Twoja wyobraźnia nie zna granic dobra spadam pod kołderkę bye! Tylko nie rób nic pod ta kołderką z KeżoroBoratem w latexie... :polew: nawet w myślach... i tak dobrze że stan tego czytał, bo już by było po zabawie :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja też lecę dziewczyny! Dobrej nocy! szykuj się ziom na sobotę
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: połknął i wydalił .... albo połknął i niewydalił co by miał trola odbytnika dla ochrony :polew: buahahaha... . :polew: kędzior Twoja wyobraźnia nie zna granic dobra spadam pod kołderkę bye! Tylko nie rób nic pod ta kołderką z KeżoroBoratem w latexie... :polew: nawet w myślach... i tak dobrze że stan tego czytał, bo już by było po zabawie :polew: Ta Basia... taka w deche laska... i z takim Stanem...ohhhh tak sie dziewczyna marnuje :polew:
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja już nie mam..... stan mi go wyssał po ślubie :polew: czyli jak go wyssał to Stan ma trola zajęzycznika :polew: :polew: połknął i wydalił .... albo połknął i niewydalił co by miał trola odbytnika dla ochrony :polew: buahahaha... . :polew: kędzior Twoja wyobraźnia nie zna granic dobra spadam pod kołderkę bye! Tylko nie rób nic pod ta kołderką z KeżoroBoratem w latexie... :polew: nawet w myślach... i tak dobrze że stan tego czytał, bo już by było po zabawie :polew: Ta Basia... taka w deche laska... i z takim Stanem...ohhhh tak sie dziewczyna marnuje :polew: czekaj niech jutro to przeczyta
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 :polew: Słodkich snów.... :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi