Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 hmm czy ja też się tak zachowuję jak on w pierwszej scence?? Jay i Cichy Bob kontratakują(2001) Lektor PL 3/10 co tam nowego?? bo siedze w robocie i mi sie nudzi.. a dopiero zacząłem ja zaraz zacznę majówkę i otworzę sobie piwkoo hehe
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ja robię ewakuację a ja robię psssyyyt
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 siema z wieczora , ja dziś miałem za***isty piątek
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 siema z wieczora , ja dziś miałem za***isty piątek za***isty :myśli: to znaczy ze auto już sprawne?
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 siema z wieczora , ja dziś miałem za***isty piątek za***isty :myśli: to znaczy ze auto już sprawne? hehe , o aucie już zapomniałem prawie teraz mnie bracik wszędzie wozi clijaczem, niech sie nacieszy prawkiem po prostu był za***isty piątek dziś
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ku***a j**any gwint. Chciałem se posadzić auto w dół i jedna strona poszła ładnie a z drugiej ni h*ja nie da się odkręcić też bym sobie chciał skręcić na max w dół , ale niestety przy obecnym setupie (w połowie) ledwo wyjeżdżam z garażu :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dla mnie też jest prawie za***isty piątek
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 siema z wieczora , ja dziś miałem za***isty piątek za***isty :myśli: to znaczy ze auto już sprawne? hehe , o aucie już zapomniałem prawie teraz mnie bracik wszędzie wozi clijaczem, niech sie nacieszy prawkiem po prostu był za***isty piątek dziś aaa dlatego cie nie bylo w SG i jak tam poszło?
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 to poznamy ją jutro na grillu?:> :polew: NIE
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 to poznamy ją jutro na grillu?:> :polew: NIE ej no nie bądź taki
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 to poznamy ją jutro na grillu?:> :polew: NIE ej no nie bądź taki zobaczymy jutro ,ale nie chce jej zrazić do siebie wami :polew:
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 to poznamy ją jutro na grillu?:> :polew: NIE ej no nie bądź taki zobaczymy jutro ,ale nie chce jej zrazić do siebie wami :polew: My jesteśmy niegrozni :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 to poznamy ją jutro na grillu?:> :polew: NIE ej no nie bądź taki zobaczymy jutro ,ale nie chce jej zrazić do siebie wami :polew: ja jej napewno przypadnę do gustu
Rekomendowane odpowiedzi