piterra Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 z tymi Kobietami to nie ma lekko ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10505925 co o tym myślicie? :gwizdanie: pogadamy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 z tymi Kobietami to nie ma lekko ;( ;( ;( ;( no ale powiedziała, że jak będę grzeczny to mi na spota pozwoli dziś jechać...więc wiesz punkt 17 i mnie tu nie ma :polew: bedzie ktoś od Was dziś u Nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Krolu będzie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Krolu będzie :kox: aha to On jest od Was...nam gadał na spocie, że CHU*E jesteście :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 dobrze, że mój gruppenfuhrer w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Krolu będzie :kox: aha to On jest od Was...nam gadał na spocie, że CHU*E jesteście :gwizdanie: a to fałszywa gnida bo mi przed chwilą na gg pisał że dziś jedzie na ten spot gdzie geje i leszcze się spotykają bo go zaprosił jakiś rusek co się nazywa na "M" ...Mieszka......., ............Moszka........, Meszka aaaaaaaa już mi się przypomniało Miszka się nazywa :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 no Krolu to wpadaj...wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 no Krolu to wpadaj...wpadaj biedny Krolu ale jakie Cfaniaczki najpierw a dopiero potem :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 17:59_________________________________________________Macie dziewczyny coś fajnego http://halbot.haluze.sk/?id=5137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Nie było tak źle, ale nastepnym raze, biorę zimowe obuwie BMW= leszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dzieki panowie za spocika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 sorki panowie , że nie podjechałem , ale o północy skończyliśmy z Adrianem robote odwiedził nas Teslic ze swoim GTI TDI a autko mam już prawie skończone, został jeszce tył do zrobienia i będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 sorki panowie , że nie podjechałem , ale o północy skończyliśmy z Adrianem robote odwiedził nas Teslic ze swoim GTI TDI a autko mam już prawie skończone, został jeszce tył do zrobienia i będzie cacy ktoś mówił, ze uszczelkę pod głowicą robicie i dlatego tak Wam to długo zeszło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 siemanko, ja dopiero wróciłem , jeszcze musiałęm przebrnąć przez 30 min nakrętke na picie ale udało się... nie pije hehe mimo, że frekfencja nie dopisała spocik owocny i bardzo pouczający, tu ukłony dla Wodzunia juz na spokojnie piję Lecha Diman fajnie ta Twoja furka się prezentuje spoko, że wpadłeś [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 01:01_________________________________________________ sorki panowie , że nie podjechałem , ale o północy skończyliśmy z Adrianem robote odwiedził nas Teslic ze swoim GTI TDI a autko mam już prawie skończone, został jeszce tył do zrobienia i będzie cacy Keżor, ja mówie Swojej tak: Najpierw jest Audi później długo dłuuuuuuugo nic później Ona...koledzy :polew: grunt to sprawna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Siema Pany ale marna dziś pogoda :/ wczoraj wracałem z Dimanem i w pewnym momencie odbił w drugą strone i tyle go widziałem.. do teraz sie zastanawiam jak go ten GPS poprowadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Siema Pany ale marna dziś pogoda :/ wczoraj wracałem z Dimanem i w pewnym momencie odbił w drugą strone i tyle go widziałem.. do teraz sie zastanawiam jak go ten GPS poprowadził prosto do koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 to by wiele wyjaśniało bo do Gliwic tamtą drogą to by lata świetlne jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 dzieki za spota wczoraj bylo spoko bedzie cza tam do was czesciej podjezdzac Siema Pany ale marna dziś pogoda :/ wczoraj wracałem z Dimanem i w pewnym momencie odbił w drugą strone i tyle go widziałem.. do teraz sie zastanawiam jak go ten GPS poprowadził dzieki kanar za przeprowadzenie przez gaszcz rudy slaskiej wrocilem przez halembe i spowrotem na autobane sie wbilem i potem na gliwice zalezalo mi tylko zeby tez wypadek ominac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 no i widzisz gadybyśmy sie zgadali na spocie jeszcze dokładniej to jechałbyś za mną i byłbyś na autostradzie z jakieś 10 minut wcześniej bo nie jechałbyś przez halembe tylko przez wirek, tak jak ja skręciłem - drogą do końca, potem w lewo i masz przed sobą autobane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 siema. wymienialiśmy przegub , dwa łożyska , klocki i amorki z przodu . a w planie mieliśmy jeszcze tylne amorki , ale nas północ zastała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi