Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 właśnie jest jakaś osobą zdobrego serca która by mnie dowiozła i później odcholowała do domu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 właśnie jest jakaś osobą zdobrego serca która by mnie dowiozła i później odcholowała do domu :gwizdanie: jak Twoim autem , tooooo... JA
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 na kole na kole z rudy hmm to wyjedz z godzinę wcześniej
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 na kole może też wpadnijcie ?
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 właśnie jest jakaś osobą zdobrego serca która by mnie dowiozła i później odcholowała do domu :gwizdanie: ja moge mam prawie podrodze
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a w ogołe to zaraz wracam , ide wp***dolić coś na mase :drool:
Kanar Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ino że na kole z promilami tyż idzie sie prawka pozbyć..
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a w ogołe to zaraz wracam , ide wp***dolić coś na mase :drool: hmm... białko... ? jak w postaci piersi to ja też poproszę
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja spadam na wódkę do jutra ciekawe jak jutro dojedziecie na grilla Ja moge jutro brac Mirona... dziś on zabierał moje zwłoki na Gliwice a ja jutro jego na Katowice...
viktor098 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________ na kole może też wpadnijcie ? na nastepny
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja spadam na wódkę do jutra ciekawe jak jutro dojedziecie na grilla Ja moge jutro brac Mirona... dziś on zabierał moje zwłoki na Gliwice a ja jutro jego na Katowice... nie no zwloki po tych dwóch browarach to jeszcze nie byly ale zdjecia pstrykałeś jak w amoku
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 właśnie jest jakaś osobą zdobrego serca która by mnie dowiozła i później odcholowała do domu :gwizdanie: ja moge mam prawie podrodze ok to jak co to będę dryniał albo się jeszcze na forum zgadamy
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 właśnie jest jakaś osobą zdobrego serca która by mnie dowiozła i później odcholowała do domu :gwizdanie: ja moge mam prawie podrodze ok to jak co to będę dryniał albo się jeszcze na forum zgadamy jak cos to może dryndaj bo nie wiem o której wstanę a i nie za mi auta! jest zakaz :D:D
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 właśnie jest jakaś osobą zdobrego serca która by mnie dowiozła i później odcholowała do domu :gwizdanie: ja moge mam prawie podrodze ok to jak co to będę dryniał albo się jeszcze na forum zgadamy jak cos to może dryndaj bo nie wiem o której wstanę a i nie za mi auta! jest zakaz :D:D spoko luzz :gwizdanie: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 z wieczorka dobry ci i jak tam grill wkoncu dojechal?
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 z wieczorka imprezowicz powrócił No zjadłem jedną kiełbaskę po dwugodzinnym oczekiwaniu aż się grill rozpali... :gwizdanie: z wieczorka dobry ci i jak tam grill wkoncu dojechal? Dojechał ale bbyły problemy z rozpaleniem... :gwizdanie: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 z wieczorka dobry ci i jak tam grill wkoncu dojechal? Wszystko było jak trzeba... nawet kiełobaski były ciepłe....
Rekomendowane odpowiedzi