Seski Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 witojcie i jakie plany w końcu? zjeżdżamy się?
Pucek Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 witojcie i jakie plany w końcu? zjeżdżamy się? tak, z parasolami
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 witojcie i jakie plany w końcu? zjeżdżamy się? tak ale u Keżora w domu ( z rodzicami ) Kędzior już od rana trenuje - stoi przed lustrem i gada sam do siebie starając się nie przeklinać - ale chyba nie pojedzie bo pisaeł mi na PW, że za ch...ja mu nie wychodzi [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 11:37_________________________________________________ja liczę, że się wypogodzi i jendak mimo wszystko w domu siedzenie nie będzie konieczne
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 witojcie i jakie plany w końcu? zjeżdżamy się? tak ale u Keżora w domu ( z rodzicami ) Kędzior już od rana trenuje - stoi przed lustrem i gada sam do siebie starając się nie przeklinać - ale chyba nie pojedzie bo pisaeł mi na PW, że za ch...ja mu nie wychodzi Już chyba od wczoraj trenuje bo go od późnego wieczora nie widać...
Seski Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 witojcie i jakie plany w końcu? zjeżdżamy się? tak ale u Keżora w domu ( z rodzicami ) Kędzior już od rana trenuje - stoi przed lustrem i gada sam do siebie starając się nie przeklinać - ale chyba nie pojedzie bo pisaeł mi na PW, że za ch...ja mu nie wychodzi [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 11:37_________________________________________________ja liczę, że się wypogodzi i jendak mimo wszystko w domu siedzenie nie będzie konieczne hehe przecież on ma talent witojcie i jakie plany w końcu? zjeżdżamy się? tak, z parasolami a też masz w bagażniku...?
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Keżor - przywiózł bym coś do rozpalania ognia ( do wachlowania ) ale jak się zamachnę to mogę Ci meble poprzewracać
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 IMPREZA JEST [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 11:43_________________________________________________ Keżor - przywiózł bym coś do rozpalania ognia ( do wachlowania ) ale jak się zamachnę to mogę Ci meble poprzewracać nie meble tylko mebel mam w tym pokoju tylko jedną szafke , bo stołu i kanap raczej byś nie przewrócił
Seski Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 IMPREZA JEST to gitara [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 11:44_________________________________________________ Keżor - przywiózł bym coś do rozpalania ognia ( do wachlowania ) ale jak się zamachnę to mogę Ci meble poprzewracać a mówili ci zostaw te koxy
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Keżor impreza naprawdę jest tak wcześnie - na 15.00 ?
Pucek Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Keżor, ten pokój to ten gdzie ostatnio siedzieliśmy? tzn kuchnia z sofami?
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 Keżor, ten pokój to ten gdzie ostatnio siedzieliśmy? tzn kuchnia z sofami? nie , to jest kuchnia impreza będzie na piętrze Keżor impreza naprawdę jest tak wcześnie - na 15.00 ? lepiej później ?
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 siema, noi się k*rwa zesrała pogoda, ale damy radę jakoś :kox: Kędzior już od rana trenuje - stoi przed lustrem i gada sam do siebie starając się nie przeklinać - ale chyba nie pojedzie bo pisaeł mi na PW, że za ch...ja mu nie wychodzi zabawne... ale już mnie nieprzepraszaj na pw
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Keżor, ten pokój to ten gdzie ostatnio siedzieliśmy? tzn kuchnia z sofami? nie , to jest kuchnia impreza będzie na piętrze Keżor impreza naprawdę jest tak wcześnie - na 15.00 ? lepiej później ? No trochę za wcześnie bo do 20ej pracuję i jakbym przyjechał to będą już tylko zwłoki... :gwizdanie: Ale serio to trochę za wcześnie!
Pucek Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 to może na 17? :gwizdanie: mi to tam lotto i tak będę :>
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 lepiej później ? ja kończe śniadanie i zaraz się zbieram do Keżora :gwizdanie: :kox: :kox: więc nie za późno
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 to może na 17? :gwizdanie: mi to tam lotto i tak będę :> Czym później tym lepiej bo podobno ma być lepsza pogoda... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie:
Seski Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 lepiej później ? ja kończe śniadanie i zaraz się zbieram do Keżora :gwizdanie: :kox: :kox: więc nie za późno tzn mam cie potem odwieść nie przyjeżdżać po cibeie? [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 11:54_________________________________________________ A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie: taa a bedzie dzisiaj otwarte?
Pucek Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie: i kto to mówi :gwizdanie: ale Ty miałeś nie iść dzisiaj do spiża :>
Rekomendowane odpowiedzi