akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie: Krolu Ty nocowałeś tam pod ARENĄ? :polew: :polew:
krolu Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie: i kto to mówi :gwizdanie: ale Ty miałeś nie iść dzisiaj do spiża :> bo ja nie idę, chce po prostu wcześniej do domu wrócić :naughty:
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie: i kto to mówi :gwizdanie: ale Ty miałeś nie iść dzisiaj do spiża :> bo ja nie idę, chce po prostu wcześniej do domu wrócić :naughty: :polew:
krolu Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie: Krolu Ty nocowałeś tam pod ARENĄ? :polew: :polew: niby czemu??
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A może faktycznie 15 - a potem spiż ? :gwizdanie: Krolu Ty nocowałeś tam pod ARENĄ? :polew: :polew: niby czemu?? No nie wiem ile jeszcze browarów wydoiłeś! :polew:
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 no to godzina 17ta ale jak ktoś przyjedzie wcześniej to luz , ja teraz spadam , musze pojechać w pewne miejsce , a później będe czyścił grill itp także 3mcie sie
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: poznamy ją ..............ok - nie będę głupio gadał
Seski Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: ajjj a A4 ma?
krolu Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: poznamy ją ..............ok - nie będę głupio gadał wcale :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja jestem przeszczęścliwy, że "moja" nie mogła wczoraj jechać :heat: :heat:
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: poznamy ją ..............ok - nie będę głupio gadał czy to takie dziwne że mogę być z dziewczyną??
Pucek Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: nie dość że laska extra to jeszcze ma auto :gwizdanie: ehhh Kędzior że też na Ciebie poleciała
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: poznamy ją ..............ok - nie będę głupio gadał czy to takie dziwne że mogę być z dziewczyną??
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: poznamy ją ..............ok - nie będę głupio gadał czy to takie dziwne że mogę być z dziewczyną?? Kędzior! Luzik!
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Seski będę dzwonił jak co bo jeszcze niewiem może moja kobitka weźmie swoje autko :gwizdanie: nie dość że laska extra to jeszcze ma auto :gwizdanie: ehhh Kędzior że też na Ciebie poleciała to fajnie że mówisz że jest spoko nom ma tam takiego małego bolida co by dojechać z miejsca na miejsce
Seski Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 dobra ja ide przyszykować coś to wszamania do zobaczenia
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 niech każdy przed wyjściem strzeli dziesiątke różańca a jeszcze w końcu będziemu pogoda się zrobi [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 12:14_________________________________________________Kędzior - jak chcesz, żeby jechała do Zatoru to jeszcze są miejsca
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 hehe surykatka 2 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a7a2daf46a001ac9 Jestem ciekawy Kędzior ile z Tobą wytrzyma oby jak najdłużej ty jedziesz swoim furaczem czy jak?
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 hehe surykatka 2 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a7a2daf46a001ac9 Jestem ciekawy Kędzior ile z Tobą wytrzyma oby jak najdłużej Tak jest Kędzior! Czemu masz mieć lepiej niż my!
Rekomendowane odpowiedzi