gregory Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 wniosek jest jeden :gwizdanie: na wsiach leje Tam gdzie nie leje to śmierdzi gnojem i ten smród odgania nawet deszcz już dawno nic nie śmierdzi poczekaj jak Cie odwiedzę, jak akurat będą nawozić pola :> Tylko wyczyść se opony jak będziesz wyjeżdżać z Rybnika i nie nawieź mi tego gnoju do mnie
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Tylko wyczyść se opony jak wyjedziesz z Rybnika i nie nawieź mi tego gnoju do mnie :polew:
Pucek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no noo zobaczymy kto się będzie śmiał jeszcze aaa i zamieć przed garażem żeby gwoździ nie było
gregory Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no noo zobaczymy kto się będzie śmiał jeszcze aaa i zamieć przed garażem żeby gwoździ nie było Nie, nie. Gwoździe to tylko wysypuję na specjalne okazje, normalnie jest czysto :polew:
Pucek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no noo zobaczymy kto się będzie śmiał jeszcze aaa i zamieć przed garażem żeby gwoździ nie było Nie, nie. Gwoździe to tylko wysypuję na specjalne okazje, normalnie jest czysto :polew: a to wkręty rozrzucasz na co dzień
Seski Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no noo zobaczymy kto się będzie śmiał jeszcze aaa i zamieć przed garażem żeby gwoździ nie było Nie, nie. Gwoździe to tylko wysypuję na specjalne okazje, normalnie jest czysto :polew: a to wkręty rozrzucasz na co dzień na niechcianych gości codziennych wkręty, a na weekendowych 5 calowe gwoździe... :polew:
Seski Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 amciu przyszło 3mejcie się będę jak zjem i odpoczne... [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 13:20_________________________________________________ czyli Gregory mnie nie lubi????????? ;( lubi tylko inaczej nie przejmuj się
keżor Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 jak się komuś mega nudzi to Chrzanów ma zloty w poniedziałki ja bym sie karnął , ale nie mam furki
Bulczas Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jak się komuś mega nudzi to Chrzanów ma zloty w poniedziałki ja bym sie karnął , ale nie mam furki Ja raczej nie dam rady jechać :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 myślę że z tym Chrzanowem to był żart Żart czy nie i tak raczej nie wypali
diman Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 o widzę że wreszcie coś się bardziej rozwinęło... wogole u was też leje...? :/ diman ciebie nie pytam bo tam musi lać i tu cie zdziwie slonce swieci
krolu Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 myślę że z tym Chrzanowem to był żart dlaczego żart? miron i keżor w sobotę wspominali o takim wypadzie... tylko myśleli, że mają spoty we wtorki... p.s. murzyn już tam chyba nie wpada :gwizdanie:
gregory Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 czyli Gregory mnie nie lubi????????? ;( Pucek [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 13:34_________________________________________________ z ktorej strony Katowic sa Piotrowice :?: Od strony Skoczowa raczej
keżor Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 z ktorej strony Katowic sa Piotrowice :?: tu kaj mieszkam , a co ? [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 14:01_________________________________________________ myślę że z tym Chrzanowem to był żart dlaczego żart? miron i keżor w sobotę wspominali o takim wypadzie... tylko myśleli, że mają spoty we wtorki... p.s. murzyn już tam chyba nie wpada :gwizdanie: no właśnie i powiedziałem też , że jak odbiore auto to jade na bank
A-rek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 tu kaj mieszkam , a co ? czyli kaj? mam interesa w tamtym rejonie i chcialbym wiedziec z ktorej strony K-c to jest (jak tam dojechac)
Rekomendowane odpowiedzi