Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 dobre, ale taki naród nasz polski a jego brat zostanie prezydentem bo Polacy ze współczucia go wybiorą
akjam Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 dobre, ale taki naród nasz polski a jego brat zostanie prezydentem bo Polacy ze współczucia go wybiorą No nie popisał się startując w wyborach...
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 dobre, ale taki naród nasz polski a jego brat zostanie prezydentem bo Polacy ze współczucia go wybiorą No nie popisał się startując w wyborach... będzie kontynuował to co brat rozpoczął - nosz k**wa :wallbash:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 No nie popisał się startując w wyborach... hehe widać jaka wielka tragedia dla niego to była skoro się zdecydował na wybory :polew: :polew: śmiech poprostu ale nierozmawiajmy o polityce Adrenalina niewprowadzaj zamętu ahh te baby :polew: :polew:
akjam Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 dobre, ale taki naród nasz polski a jego brat zostanie prezydentem bo Polacy ze współczucia go wybiorą No nie popisał się startując w wyborach... będzie kontynuował to co brat rozpoczął - nosz ku***a :wallbash: :wallbash: No nie popisał się startując w wyborach... hehe widać jaka wielka tragedia dla niego to była skoro się zdecydował na wybory :polew: :polew: śmiech poprostu ale nierozmawiajmy o polityce Adrenalina niewprowadzaj zamętu ahh te baby :polew: :polew: Ach... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Ach... :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 17:23_________________________________________________o jest Kanar piszemy dużo żeby znów niemógł napisać :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ok[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 17:24_________________________________________________ :>
A-rek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ale nierozmawiajmy o polityce o tym jeszcze tu nie bylo :>
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ale nierozmawiajmy o polityce o tym jeszcze tu nie bylo :> było....ale już nie będzie
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ale nierozmawiajmy o polityce o tym jeszcze tu nie bylo :> było....ale już nie będzie było i to źle wyszło hehe nawet na spotach była o tym gadka...
stanley Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 siemano z popołudnia kur*wa dziś była u nas wycieczka, czułem sie jak małpka w zoo ja pierd*ole tak, tak - więcej optymizmu
akjam Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Ach... :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 17:23_________________________________________________o jest Kanar piszemy dużo żeby znów niemógł napisać :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 siemano z popołudnia kur*wa dziś była u nas wycieczka, czułem sie jak małpka w zoo ja pierd*ole tak, tak - więcej optymizmu Stan! A w domu jak jest... :polew:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 17:44_________________________________________________ i jak tu nie pić
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 i jak tu nie pić a niby czemu niepić?? coś w tym złego?? :polew:
Adrenalina Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 siemano z popołudnia kur*wa dziś była u nas wycieczka, czułem sie jak małpka w zoo ja pierd*ole tak, tak - więcej optymizmu Stan! A w domu jak jest... :polew:[br] nie przesadzaj !
Rekomendowane odpowiedzi