akjam Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 wszystkim! Katowyce Mam pytanie czy ktos z was ma ramki, jeden komplet ? :gwizdanie: Czester ja mam ale jedną ramkę chyba gdzieś w garażu. toś się popisał tera Diman! Ty jeszcze mówisz po Polskiemu!? wszystkim! Katowyce Mam pytanie czy ktos z was ma ramki, jeden komplet ? :gwizdanie: Czester ja mam ale jedną ramkę chyba gdzieś w garażu. No to super, teraz tylko znalezc jeszcze jedna i moze ubijemy targu
akjam Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Diman wali z translatora google... Jak tam Stan dziś w pracy? Nerwowo czy spox?
stanley Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Diman wali z translatora google... Jak tam Stan dziś w pracy? Nerwowo czy spox? gwiezdne curwa wojny, jakby nie to, że jest piątek to bym kogoś zabił
akjam Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Diman wali z translatora google... Jak tam Stan dziś w pracy? Nerwowo czy spox? gwiezdne curwa wojny, jakby nie to, że jest piątek to bym kogoś zabił
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 godom po ślońsku i nie i niey chca z tego rezygnować
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 mogę krzyczeć jeśli chcesz To chyba wolę już ciszę
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 mogę krzyczeć jeśli chcesz To chyba wolę już ciszę jak tam chcesz..... chciałam dobrze :>
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 mogę krzyczeć jeśli chcesz To chyba wolę już ciszę jak tam chcesz..... chciałam dobrze :> Dzięki za dobre chęci
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 mogę krzyczeć jeśli chcesz To chyba wolę już ciszę jak tam chcesz..... chciałam dobrze :> Dzięki za dobre chęci nie ma za co, polecam się na przyszłość
keżor Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Adrenalina .. : "Widzisz te gwiazdy? One przy Tobie to chu* " :polew:
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siema all ale mam dzisiaj humora ...... co by tu spsocić?
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siema all ale mam dzisiaj humora ...... co by tu spsocić? idz do spiza z chlopakami
Rekomendowane odpowiedzi