akjam Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Halo?! Wszyscy szykują się na jakieś imprezy? Chwilę temu przejechałem koło Muchowca i jakaś tam imprezka jest... :gwizdanie: Może jutro tam coś wykombinujemy bo pogoda nie jest taka zła a nawet teraz nas rozpieszcza! Znalazłem na szybko w necie co tam jest... http://imprezy.katowice.eu/imprezy/80/maj_music_festival_2010.html Co myślicie? Jakieś pół godziny temu było już tam trochę ludzisków.
A-rek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Akjam zobacz na liste zaproszonych gwiadz "......, Czesław Śpiewa"
akjam Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Akjam zobacz na liste zaproszonych gwiadz "......, Czesław Śpiewa" Już to widziałem! Kolo jest moim idolem! He he hee......
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Co tam słychać wieczorem :gwizdanie: pomalutku leci
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Jak tam zdrówko lepiej już. Ostatnio miałem szkolenie z pierwszej pomocy i gość mówił że zawał można mieć nie wiedząc o tym
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Jak tam zdrówko lepiej już. Ostatnio miałem szkolenie z pierwszej pomocy i gość mówił że zawał można mieć nie wiedząc o tym no jak jestem na przeciwbolowych lekach to jest git ale jak nie to masakra ale mysle ze przejdzie mi w weekend
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Jak tam zdrówko lepiej już. Ostatnio miałem szkolenie z pierwszej pomocy i gość mówił że zawał można mieć nie wiedząc o tym no jak jestem na przeciwbolowych lekach to jest git ale jak nie to masakra ale mysle ze przejdzie mi w weekend Szybkiego powrotu to zdrowia Diman i wracaj do nas bo lipnie nie ma kto się nabijać się z Oka
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Jak tam zdrówko lepiej już. Ostatnio miałem szkolenie z pierwszej pomocy i gość mówił że zawał można mieć nie wiedząc o tym no jak jestem na przeciwbolowych lekach to jest git ale jak nie to masakra ale mysle ze przejdzie mi w weekend Szybkiego powrotu to zdrowia Diman i wracaj do nas bo lipnie nie ma kto się nabijać się z Oka spoko bede za trzy tygodnie a z tym Okiem to nie przesadzaj przeciesz my dobrze zyjemy
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 No ja wiem że się bardzo lubicie ale on nawet na spoty nie przyjeżdża prawie bo mówi że Ciebie nie ma
akjam Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 wieczór Walke dziś oglądacie ? No pewka! Choć nie wiem gdzie bo kiepsko u mnie w pracy z TV!
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Co tak cicho tu ? ja jestem........ mogę zaśpiewać
Rekomendowane odpowiedzi