Illuminator Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Co tak cicho tu ? ja jestem........ mogę zaśpiewać A co nam zaśpiewasz ?
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Co tak cicho tu ? ja jestem........ mogę zaśpiewać A co nam zaśpiewasz ? hmmmm.... a ktoś Ty kawalerze?
Illuminator Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 może być Nergal ? :polew: To słuchamy [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 21:07_________________________________________________ Co tak cicho tu ? ja jestem........ mogę zaśpiewać A co nam zaśpiewasz ? hmmmm.... a ktoś Ty kawalerze? Już nie kawaler
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Uwaga Kędzior pojawił się na horyzoncie :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 może być Nergal ? :polew: To słuchamy [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 21:07_________________________________________________ Co tak cicho tu ? ja jestem........ mogę zaśpiewać A co nam zaśpiewasz ? hmmmm.... a ktoś Ty kawalerze? Już nie kawaler nie szkodzi [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 21:11_________________________________________________ Uwaga Kędzior pojawił się na horyzoncie :gwizdanie: uuuu aaaa !
Illuminator Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 może być Nergal ? :polew: To słuchamy [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 21:07_________________________________________________ Co tak cicho tu ? ja jestem........ mogę zaśpiewać A co nam zaśpiewasz ? hmmmm.... a ktoś Ty kawalerze? Już nie kawaler nie szkodzi
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 iiiiiiiii wróciłem :kox: pare piwek po pracy i już świat piękniejszy ale widziałem dzisiaj 2 ci*eczki to ogień z dupala normalnie szkoda że niemiałem większej fazy bo bym zagadał do nich :gwizdanie: :>
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 iiiiiiiii wróciłem :kox: pare piwek po pracy i już świat piękniejszy ale widziałem dzisiaj 2 ci*eczki to ogień z dupala normalnie szkoda że niemiałem większej fazy bo bym zagadał do nich :gwizdanie: :> może to i lepiej.... jest szansa że nie bedą Cie omijać sporym łukiem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 może to i lepiej.... jest szansa że nie bedą Cie omijać sporym łukiem :gwizdanie: ha ha ha ... co tam słychać??
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 może to i lepiej.... jest szansa że nie bedą Cie omijać sporym łukiem :gwizdanie: ha ha ha ... co tam słychać?? a nic.... tak sobie klikam [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 21:27_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to poklikasz ze mną?? :polew: ale mnie baniak boli to masakra
Illuminator Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to poklikasz ze mną?? :polew: ale mnie baniak boli to masakra za mało wypiłeś
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to poklikasz ze mną?? :polew: ale mnie baniak boli to masakra to apap noc i do wyra, a nie tu zagadujesz o du*pie maryny [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 21:30_________________________________________________ to poklikasz ze mną?? :polew: ale mnie baniak boli to masakra za mało wypiłeś Kędzior?? no nie żartuj.... on nie pije w małych ilościach :gwizdanie: dlatego go tak lubie
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to poklikasz ze mną?? :polew: ale mnie baniak boli to masakra za mało wypiłeś nom tylko 3 piwka Kędzior?? no nie żartuj.... on nie pije w małych ilościach :gwizdanie: dlatego go tak lubie ale ty mi renome robisz dzisiaj tylko 3 browce strzeliłem, no niepowiem miałem smaki na flachę jakaś ale chłopaki niechcieli
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 no nie chcieli, nie chcieli, a jakby chcieli to i dwie by sie obróciło.... :gwizdanie: to nie ja Ci renome robię
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 no nie chcieli, nie chcieli, a jakby chcieli to i dwie by sie obróciło.... :gwizdanie: to nie ja Ci renome robię no myślę że jak by poszła flaszka w ruch to chyba niepamiętał bym jak do domu bym dotarł :gwizdanie: zmęczenie po pracy robi swoje :kox: szakalaka
Rekomendowane odpowiedzi