stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co ma się mrozić już się mrozi mięso ? mięso wyjąłem
Illuminator Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co ma się mrozić już się mrozi mięso ? mięso wyjąłem No tak mięso ma mniejszy priorytet :>
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co ma się mrozić już się mrozi mięso ? mięso wyjąłem No tak mięso ma mniejszy priorytet :> taaa bez miesa przeżyjesz bez wody niebardzo :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 dobra, ide dalej rozrabiać ten spirytus ja jeszcze po kędziora jadę
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 dobra, ide dalej rozrabiać ten spirytus ino tak co bym później jeszcze widział, mogę niepamiętać ale widzieć muszę :polew: dobra, ide dalej rozrabiać ten spirytus ja jeszcze po kędziora jadę sam dzwoniłeś czy możesz po mnie przyjechać więc niepie*ol teraz głupot :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 sam dzwoniłeś czy możesz po mnie przyjechać więc niepie*ol teraz głupot :gwizdanie: po trupach do celu
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 sam dzwoniłeś czy możesz po mnie przyjechać więc niepie*ol teraz głupot :gwizdanie: po trupach do celu tyś jest zryty :polew:
stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 sam dzwoniłeś czy możesz po mnie przyjechać więc niepie*ol teraz głupot :gwizdanie: po trupach do celu tyś jest zryty :polew:
miron78 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 jo wychodza z doma a cała reszta się modli żebyś nie trafił
stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Widzę wszyscy impezują :gwizdanie: a Ty dostałeś ode mnie sms ?
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Widzę wszyscy impezują :gwizdanie: a Ty dostałeś ode mnie sms ? Nie nie dostałem nic :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Widzę wszyscy impezują :gwizdanie: a Ty dostałeś ode mnie sms ? Nie nie dostałem nic :gwizdanie: no to nie wiem co za numer mam, to bierz żandarma i wpadajcie do mnie
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Widzę wszyscy impezują :gwizdanie: a Ty dostałeś ode mnie sms ? Nie nie dostałem nic :gwizdanie: no to nie wiem co za numer mam, to bierz żandarma i wpadajcie do mnie Kurde właśnie wypiłem pół piwa i będę mógł być dopiero za 2 godz jak coś
stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Widzę wszyscy impezują :gwizdanie: a Ty dostałeś ode mnie sms ? Nie nie dostałem nic :gwizdanie: no to nie wiem co za numer mam, to bierz żandarma i wpadajcie do mnie Kurde właśnie wypiłem pół piwa i będę mógł być dopiero za 2 godz jak coś luzik
keżor Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Widzę wszyscy impezują :gwizdanie: a Ty dostałeś ode mnie sms ? Nie nie dostałem nic :gwizdanie: no to nie wiem co za numer mam, to bierz żandarma i wpadajcie do mnie Kurde właśnie wypiłem pół piwa i będę mógł być dopiero za 2 godz jak coś zabierz sie z Miszka i Kedziorem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 zabierz sie z Miszka i Kedziorem :gwizdanie Nie jestem gotowy chyba że można przyjść w bikini
stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 zabierz sie z Miszka i Kedziorem :gwizdanie Nie jestem gotowy chyba że można przyjść w bikini stroje dowolne
Rekomendowane odpowiedzi