egon47 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 nie rozumiem :gwizdanie: a fotki ma Stanley i Basia :gwizdanie: ale aktualnie Stanley dalej tankuje z kędziorem zobacz sobie dzisiejszego rannego smsa do mnie w wyslanych
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 po trupach do celu, po trupach do celu [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 18:57_________________________________________________
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 szkoda że ucięte , bo to chyba wtedy jak Krolu mi ciągnął
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 szkoda że ucięte , bo to chyba wtedy jak Krolu mi ciągnął będę nachalny i napisze znów żebyś wysłał te filmy
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 wtedy? :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 19:14_________________________________________________ oni wracają z CityRocka sztuk: dwie
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Krolu Keżorowi, Miszka Krolowi, na końcu łańcuszka Kędzior wszystkich dyma, a między nimi wszystkimi La Parówka :polew:
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 wtedy? :gwizdanie: dojebana fota , ale z nas
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Krolu Keżorowi, Miszka Krolowi, na końcu łańcuszka Kędzior wszystkich dyma, a między nimi wszystkimi La Parówka :polew: mina kędziora bezcenna ale on sie raczej na ten temat wypowie dopiero jutro [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 19:26_________________________________________________ 2 trupy żebyś wiedział i jeszcze do żabki pocisneli...... a tak sie fajnie tam zakupy robiło
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 i jeszcze do żabki pocisneli... no i kolejna miejscówka spalona
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 wtedy? :gwizdanie: dojebana fota , ale z nas Za tydzień kolejna..... Rozhuśtamy tą budę
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 nie no spoko..... nasza chyba nie jest jeszcze spalona pod warunkiem że wytłumaczycie jakoś ten popękany stół :gwizdanie:
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 i jeszcze do żabki pocisneli... no i kolejna miejscówka spalona Rozwaliło mnie hasło wypowiedziane z pełną powagą przez Miszkę, " Spiża się raczej nie da spalić" A ja myślę, że jednak się da. Jak przy wejściu będą wisiały nasze zdjęcia z podpisem "tych typów nie wpuszczamy" to będzie znaczyło to, że dokonaliśmy niemożliwego [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 19:37_________________________________________________ nie no spoko..... nasza chyba nie jest jeszcze spalona pod warunkiem że wytłumaczycie jakoś ten popękany stół :gwizdanie: To Monika w niego pierdyknęła znowu :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 i jeszcze do żabki pocisneli... no i kolejna miejscówka spalona Rozwaliło mnie hasło, " Spiża się raczej nie da spalić" A ja myślę, że jednak się da. Jak przy wejściu będą wisiały nasze zdjęcia z podpisem "tych typów nie wpuszczamy" to będzie znaczyło to, że dokonaliśmy niemożliwego wypadało by najpierw sprawdzić czy już nie wiszą :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ja zdupiam do żabki po piwko a może i nawet coś mocniejszego aaa i właśnie rozpala się grylllll :hi: [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 19:41_________________________________________________a jednak nie muszę jechać piwko przytargał ojciec, no i zostało jeszcze 0.5 wyborowej :drunk:
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 kurde, to bedzie ciężki wieczór..... już 10 minut wchodza na górę
krolu Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 19:14_________________________________________________ keżor daj tą fote w 1 poście - spoty Katowickie :gwizdanie:
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 A ja zostawiłem 4-ro pak żywca u Krola w aucie ;( Pewnie mi go nie podwiezie mimo, że ma Diesla :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi