Adrenalina Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Stanley śpi :gwizdanie: ...................... ciekawe jak tam nasz przodowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Stanley śpi :gwizdanie: ...................... ciekawe jak tam nasz przodowy ? pewnie to samo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 czyli nie ma co jechać do stanleya się tankować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 la dzien dobryyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam wszystkich jak tak czytam to żałuje że taki stary jestem i na takie imprezy już się nie łapie [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 10:43_________________________________________________Krolu czy z tym moim radiem dało by się coś pokombinować co by się ciszej załączało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dłuuuggiiii teen weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dłuuuggiiii teen weekend... mam Twój nr w wybieranych o 3:40 w sobotę gadaliśmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dłuuuggiiii teen weekend... mam Twój nr w wybieranych o 3:40 w sobotę gadaliśmy ? No może tak ale też mogę nie pamiętać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dłuuuggiiii teen weekend... mam Twój nr w wybieranych o 3:40 w sobotę gadaliśmy ? No może tak ale też mogę nie pamiętać... niezła patologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dłuuuggiiii teen weekend... mam Twój nr w wybieranych o 3:40 w sobotę gadaliśmy ? No może tak ale też mogę nie pamiętać... niezła patologia HE he he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Stanley śpi? to grubo się zabawili :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dłuuuggiiii teen weekend... mam Twój nr w wybieranych o 3:40 w sobotę gadaliśmy ? Coś mi się przypomina... Chyba sprzedałeś - czyt. podarowałeś mi swoją A4kę wraz ze swoją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coś mi się przypomina... Chyba sprzedałeś - czyt. podarowałeś mi swoją A4kę wraz ze swoją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coś mi się przypomina... Chyba sprzedałeś - czyt. podarowałeś mi swoją A4kę wraz ze swoją... :tongue4: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: a byłeś po la folię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: a byłeś po la folię ? Jeszcze nie [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 11:10_________________________________________________Ale ta folia do lamp będzie szła z neta i tak tylko muszę iść wymierzyć żeby nie zamówić za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: wstał o 6:00 pojechał do pracy, o 8:00 już był w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: wstał o 6:00 pojechał do pracy, o 8:00 już był w domu Biedny Stan taki zmęczony...? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: wstał o 6:00 pojechał do pracy, o 8:00 już był w domu Biedny Stan taki zmęczony...? :gwizdanie: no też się dziwie, bo śpi już od wczoraj od 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi