Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 prowadzą go zakonnice a nie było takiego który prowadzą zakonnicy :gwizdanie: własnie?! dobra źle się wyraziłem a nie było takiego który prowadzą zakonnicy geje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siema la parówki z rana to jest jakaś masakra, ale mi sie rece trzęsą, a jak jechałem o 6 do roboty to miałem masakre do kwadratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siema la parówki z rana to jest jakaś masakra, ale mi sie rece trzęsą, a jak jechałem o 6 do roboty to miałem masakre do kwadratu ja się cieszę, że żyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Znlazłem fele na wypasie..... :gwizdanie: Jak ktoś planuje zakup fel i chce sie wyróżniać z tłumu, to te są w sam raz http://www.moto.allegro.pl/item1032621847_20_cali_audi_5x112_a8_s_line_sline_225_30_r20.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siema la parówki z rana to jest jakaś masakra, ale mi sie rece trzęsą, a jak jechałem o 6 do roboty to miałem masakre do kwadratu wcinam obiadek ale pychaa [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 14:31_________________________________________________ Znlazłem fele na wypasie..... :gwizdanie: Jak ktoś planuje zakup fel i chce sie wyróżniać z tłumu, to te są w sam raz http://www.moto.allegro.pl/item1032621847_20_cali_audi_5x112_a8_s_line_sline_225_30_r20.html hehe :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Znlazłem fele na wypasie..... :gwizdanie: Jak ktoś planuje zakup fel i chce sie wyróżniać z tłumu, to te są w sam raz http://www.moto.allegro.pl/item1032621847_20_cali_audi_5x112_a8_s_line_sline_225_30_r20.html i ten ktoś myśli, że je sprzeda w tym kolorku i w tej cenie no chyba, że ktoś ze statusem Klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Znlazłem fele na wypasie..... :gwizdanie: Jak ktoś planuje zakup fel i chce sie wyróżniać z tłumu, to te są w sam raz http://www.moto.allegro.pl/item1032621847_20_cali_audi_5x112_a8_s_line_sline_225_30_r20.html i ten ktoś myśli, że je sprzeda w tym kolorku i w tej cenie no chyba, że ktoś ze statusem Klubowicza noo albo ten tego...jakiś gej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Znlazłem fele na wypasie..... :gwizdanie: Jak ktoś planuje zakup fel i chce sie wyróżniać z tłumu, to te są w sam raz http://www.moto.allegro.pl/item1032621847_20_cali_audi_5x112_a8_s_line_sline_225_30_r20.html Ja je widziałem Live to od kolesia z gliwic i był srebrnym superB na strefie na tym felunku i powiem tyle... lipaaaa chyba że dla geja a z ta ceną to ostro przesadzili szukają cfaniaki dwudziestoparoletni frajera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 albo facet mega pantofel, kobita powiedziała albo różowe fele albo nie ma i jezdzisz na kołpakach..... no to wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 idę się jeszcze kimnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 idę się jeszcze kimnąć Idź idź spamerów tu nie brakuje ktoś Cie godnie zastąpi... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wszyscy śpią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wszyscy śpią? Przynajmniej raz troche ciszy bo tak to co wchodze to pare stron w plecy a wchodze często... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wszyscy śpią? Przynajmniej raz troche ciszy bo tak to co wchodze to pare stron w plecy a wchodze często... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Powróciłem z garażu. Gwintu nie idzie ruszyć nawet rurka fi50 i dł 1m nie pomogła ;( Może ktoś ma jakiś pomysł :gwizdanie: Poza tym pomierzyłem lampy i dach i zaraz będę zamawiał folię A jedna rzecz która mi wyszła to ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A jedna rzecz która mi wyszła to ta jak dla mnie w srebrze lepiej się to prezentowało :gwizdanie: no ale jesteś z Sosnowca więc rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A jedna rzecz która mi wyszła to ta jak dla mnie w srebrze lepiej się to prezentowało :gwizdanie: ja też wolę srebro :gwizdanie: ale zobaczymy jak to się będzie prezentowało po wszystkich zmianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Teraz to nie pasuję do niczego a później będziecie się ślinić na ten widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja moją wyrezam tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja moją wyrezam tak: za***iście się prezentuję Ale to nie Twoja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi