keżor Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 to pijemy dzis ? :polew: po wczorajszej imprezie ja już więcej nie pije
Kanar Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 spamerzy qrde Wy tu o piciu a ja dalej z grypą walcze mimo wszystko jak czas pozwoli to chętnie bym coś kiedyś łyknął
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 MAX: http://www.a4-klub.pl/smf/all_audi_concert_cd-t103230.0.html;topicseen :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Siemasz Kanar jaki spam ? my tu ładnie witamy nowe osoby, które chcą wpaść na spota Krolu oglądałeś OPT ? heh: "trzeba miec dobrze nawiercane tarcze, żeby dobrze odprowadzały gazy od klocka " :polew: Wszyscy mają smaki na picie, a tu 2 setka sie szykuje...Keżor... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Siemasz Kanar jaki spam ? my tu ładnie witamy nowe osoby, które chcą wpaść na spota Krolu oglądałeś OPT ? heh: "trzeba miec dobrze nawiercane tarcze, żeby dobrze odprowadzały gazy od klocka " :polew: Wszyscy mają smaki na picie, a tu 2 setka sie szykuje...Keżor... :gwizdanie: tak oglądałem wyrzezał bym sobie taki napis S4by Krolu na moich tarczach a dlaczego nie było tego konkursu na mycie aut... /?? w bikini :kox:
Bulczas Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam po południu Ja też mam dość po wczorajszym a do tego na rano do roboty
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 heh wszyscy zkacowani , ja zjem obiad i idę przepalić mojego ADR-a bo jak tylko na spoty będę nim jeździł to w końcu mi kiedys powie NIE no i przed Częstochowa muszę go sprawdzić, żeby dać wam wszystkim w dupsko [br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:52_________________________________________________ :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 dać wszyskim w dupsko to możesz ale nic po za tym :>
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 heh wszyscy zkacowani , ja zjem obiad i idę przepalić mojego ADR-a bo jak tylko na spoty będę nim jeździł to w końcu mi kiedys powie NIE no i przed Częstochowa muszę go sprawdzić, żeby dać wam wszystkim w dupsko [br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:52_________________________________________________ :gwizdanie: ja kupiłem oponki i jutro jadę je zmienić i teraz dylemat czy wejdą mi do auta... 4 na stalówkach+ 4 używki tobie wtedy weszły prawda??
Bulczas Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja kupiłem oponki i jutro jadę je zmienić i teraz dylemat czy wejdą mi do auta... 4 na stalówkach+ 4 używki tobie wtedy weszły prawda?? Jak sie popieści to się wszystko zmieści Co myślicie o takich felgach pomalowanych na jakiś grafit lub czerń?? http://moto.allegro.pl/item816075730_okazja_felgi_17_5x112_audi_vw_seat.html
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja kupiłem oponki i jutro jadę je zmienić i teraz dylemat czy wejdą mi do auta... 4 na stalówkach+ 4 używki tobie wtedy weszły prawda?? Jak sie popieści to się wszystko zmieści Co myślicie o takich felgach pomalowanych na jakiś grafit lub czerń?? http://moto.allegro.pl/item816075730_okazja_felgi_17_5x112_audi_vw_seat.html fajne ale ciemne zawsze się wydają mniejsze i nie wiem jak to jest z tym malowaniem...
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 takie sobie moim zdaniem, chociaż miałem "podobne" w poprzedniej a4 królu, jak ktoś je dobrze pomaluje to nic się dziać nie będzie spadam pograć w xbox-a
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 krolu wejda, ja dalem 2sz do bagaznika, i 6 szt do srodka na tylna kanapę- dwa rzędy po 3szt prawie po sufit
Bulczas Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Dokładnie jak będą dobrze pomalowane to nic im nie będzie. Ale w takim graficie nie za ciemnym myśle że by było ok. A nie chce srebrnych felg bo moim zdaniem zlewją się z kolorem auta..
Kanar Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 http://www.joemonster.org/filmy/18902/GYMKHANA_2.1 dla fanów Kena http://www.sadistic.pl/dziwne-nazwy-zespolow-pilkarskich-vt25278.htm a tu dla fanów piłki nożnej
stanley Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 co do chlania, to chętnie w którys weekend możemy się zgadać. co do wyprucia kata - chyba też chce to zrobić jeśli będzie to na plus dla mojej damy o 15 na TVN Turbo jest "Na Osi" będą pokazywać otwarcie mojej firmy
Bulczas Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Może zrobimy grupowe wycięcie kata będzie taniej A tak na poważnie też bym wycioł u siebie
keżor Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 wycięcie kosztuje pare dyszek , a ten ceramiczny środek można ponoć opylić tak , że sie może zwrócić z nawiązką
Rekomendowane odpowiedzi