keżor Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 siema , ja dziś o 9tej do teraz byłem na ścianie , jestem wyjebany jak ruski czołg ale oczywiście paciorka i Spiża nie odmawiam także jak ktoś chętny to ja sie pisze
krolu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: :gwizdanie: potem potem potem potem - tak w skrócie
viktor098 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 siema , ja dziś o 9tej do teraz byłem na ścianie , jestem wyjebany jak ruski czołg ale oczywiście paciorka i Spiża nie odmawiam także jak ktoś chętny to ja sie pisze cost sie na gruba przyjol :shocked: :shocked:
keżor Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 siema , ja dziś o 9tej do teraz byłem na ścianie , jestem wyjebany jak ruski czołg ale oczywiście paciorka i Spiża nie odmawiam także jak ktoś chętny to ja sie pisze cost sie na gruba przyjol :shocked: :shocked: na wspinaczkowej hehe
egon47 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: :gwizdanie: potem potem potem potem - tak w skrócie Kurde czemu jestem chory ;( ;( ;( :wallbash:
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 wymiękłem :polew: Spec - Ona robi loda mu jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: :gwizdanie: potem potem potem potem - tak w skrócie Kurde czemu jestem chory ;( ;( ;( :wallbash: siema, co ci ziom??
egon47 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: :gwizdanie: potem potem potem potem - tak w skrócie Kurde czemu jestem chory ;( ;( ;( :wallbash: siema, co ci ziom?? Grypa a przejechal bym sie do spiza
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Grypa a przejechal bym sie do spiza tańcerz
egon47 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Grypa a przejechal bym sie do spiza tańcerz i kto to mówi
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Grypa a przejechal bym sie do spiza tańcerz i kto to mówi niepamiętam :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: :gwizdanie: potem potem potem potem - tak w skrócie Kurde czemu jestem chory ;( ;( ;( :wallbash: nie być miękka pytka :cwaniak1:
egon47 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Grypa a przejechal bym sie do spiza tańcerz i kto to mówi niepamiętam :gwizdanie: masz szczescie ze Diman usunol ten filmik bo bym ci przypomnial [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 15:49_________________________________________________ jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: :gwizdanie: potem potem potem potem - tak w skrócie Kurde czemu jestem chory ;( ;( ;( :wallbash: nie być miękka pytka :cwaniak1: chyba dzisiaj bede ;( gdyby nie kaszel to bym pojechal a tak to co bede bardziej odstraszal niz przyciagal
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 bede bardziej odstraszal niz przyciagal to w sumie jak zawsze :polew: :polew: :polew:
egon47 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 bede bardziej odstraszal niz przyciagal to w sumie jak zawsze :polew: :polew: :polew: eheh tego nie musiales mowic głośno a ja dalej sie łudzilem ze tak niejest
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 bede bardziej odstraszal niz przyciagal to w sumie jak zawsze :polew: :polew: :polew: eheh tego nie musiales mowic głośno a ja dalej sie łudzilem ze tak niejest hehe ok idę się kimnąć troszkę Keżor co tam z furaczem??
krolu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie: wysłałem ci PW!!!!!!!!!!!!
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie: wysłałem ci PW!!!!!!!!!!!! nosz kurna Felek teraz go zczytałem, ale nr ja Tobie podawałem dobry, z resztą sam do siebie dzwoniłeś z mojego nr u Stanleyów :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi