stanley Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Ja mam zjebany cały dzień jak nie tydzień !! Znajomy zostawił otwarte wczoraj wieczorem okno od pasażera (jakieś 20cm) ;( i zalało mi całe siedzenie drzwi itd.... Nie wiem teraz gdzie to osuszyc, jak i ogólnie co z tym fantem zrobic !! ku... !! nie przejmuj się tak i tak siedzenia chciałeś wymienić No tak... ale pierwsze chciałem się zaopatrzeć w nowe fele a w fotele później.... Auto już jest w katowicach u znajomego mechanika, będzie wyciągał fotel, demontował tapicerke w drzwiach itp. i suszył. Zalane wszystko fpiz*u [br]Dopisany: 16 Maj 2010, 19:34_________________________________________________aż się wzruszyłem też to czułem
Pucek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Stanley chyba będę płakał ;( wzruszający obrazek, a pewnie 5 minut później chłopak stwierdził, pier**le, leje na ten rower
stanley Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Stanley chyba będę płakał ;( wzruszający obrazek, a pewnie 5 minut później chłopak stwierdził, pier***e, leje na ten rower hehe, ja taki nie byłem
Pucek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 nie mówię że Ty, czasami zdarzało mi się tracić cierpliwość
stanley Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 nie mówię że Ty, czasami zdarzało mi się tracić cierpliwość mój składak miał spawaną ramę 4 razy
Pucek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 nie mówię że Ty, czasami zdarzało mi się tracić cierpliwość mój składak miał spawaną ramę 4 razy byłeś taki gruby? czy lubiłeś skakać przez chodniki? ja składaka nie miałem ale widziałem jak kumplowi się rozkłada podczas jazdy co złego to nie ja
Pucek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ja od zawsze miałem sportową sylwetkę czyli kaskader a niby taki cichy chłopak :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ja od zawsze miałem sportową sylwetkę czyli kaskader a niby taki cichy chłopak :gwizdanie: ...i pewnie jeździł bez siodełka
stanley Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ja od zawsze miałem sportową sylwetkę czyli kaskader a niby taki cichy chłopak :gwizdanie: ...i pewnie jeździł bez siodełka dzisiaj śpisz na kanapie
Pucek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ja od zawsze miałem sportową sylwetkę czyli kaskader a niby taki cichy chłopak :gwizdanie: ...i pewnie jeździł bez siodełka dzisiaj śpisz na kanapie nie mam pytań, Wy się dobraliście
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 nie mam pytań, Wy się dobraliście jak flip i flap :polew:
Pucek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 nie mam pytań, Wy się dobraliście jak flip i flap :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Cze alko! :naughty: a ze mną się już nieprzywitasz??
akjam Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Cze alko! :naughty: a ze mną się już nieprzywitasz?? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Cze alko! :naughty: a ze mną się już nieprzywitasz?? przecież to właśnie z Tobą się przywitał
krolu Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Cze alko! :naughty: a ze mną się już nieprzywitasz?? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi