krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 a ja spadam spac krolu jutro ci dam znac jak bede w domu to sie ugadamy co i jak ok
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 No i znowu pada! Miałem iść na chwilę do knajpy no ale jak?!
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 No i znowu pada! Miałem iść na chwilę do knajpy no ale jak?! a mi ciągle chodzi to machanie po głowie :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 i co gej trza w kimono iść powoli, ja mam małpkę i sączę powolutku [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 00:02_________________________________________________geje miało być
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Akjam ale w knajpie nie pada No ale trzeba tam dotrzeć i wrócić... :gwizdanie: No i znowu pada! Miałem iść na chwilę do knajpy no ale jak?! a mi ciągle chodzi to machanie po głowie :polew: P.S. qr**! Coś mi net tnie!
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spadam spać, dzięki za spota Narkusy
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spadam spać, dzięki za spota Narkusy :?:
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spadam spać, dzięki za spota Narkusy :?:
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spadam spać, dzięki za spota Narkusy :?: Krolu widzę, że już trzaska jakieś projekty i tylko podgląda albo klepie ineteresy z CHina People!
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spadam spać, dzięki za spota Narkusy :?: Krolu widzę, że już trzaska jakieś projekty i tylko podgląda albo klepie ineteresy z CHina People! nie ćwiczę ruchy Marshalling... :polew:
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spadam spać, dzięki za spota Narkusy :?: Krolu widzę, że już trzaska jakieś projekty i tylko podgląda albo klepie ineteresy z CHina People! nie ćwiczę ruchy Marshalling... :polew: Dobra!. Obejrze jeszcze coś w TV i spadam.
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spadam spać, dzięki za spota Narkusy :?: Krolu widzę, że już trzaska jakieś projekty i tylko podgląda albo klepie ineteresy z CHina People! nie ćwiczę ruchy Marshalling... :polew: Dobra!. Obejrze jeszcze coś w TV i spadam. narka
Bulczas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 To ja też się melduje po spocie i po pracy. Jeszcze jedna nocka tylko :gwizdanie: Keżor nie ma sensu dziś tego robić bo auto całe mokre a zanim to wyschnie to 5 lat minie, musze to odpuścić
Bulczas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 w ten piękny dzień Pogoda jest przednia
Rekomendowane odpowiedzi