stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mario, jak masz nick na zbiorniku? Bo od Kędziora i Miszki już znam chcesz go zaprosić do znajomych na zbiorniku?? dewiantów nie zapraszam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Keżorek, wyczaiłem co mi tak wali z tyłu :gwizdanie: ta tuleja z górnego wahacza, czyli koszt 100 zł, dobrze że nie amorki, bo nowe blisteiny b8 kosztują 1000 zł więcej noo i nie pomalowałem zacisków, za 2 godzinki spadam na spotkanie klasowe będzie słabo, bardzo słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 będzie słabo, bardzo słabo niech moc bedzie z toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 będzie słabo, bardzo słabo niech moc bedzie z toba życzę Ci tego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 siema leniu dlaczemu leniu? wczoraj, przez Basie znowu musiałem pić piwo dlatego leniu bo nie poszedłeś do pracy dzisiaj i nie zatankowalem mojej fury ;( ale ze to sobota to wybaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No jak zawsze organizacja do d*py ja się dostosuję, tymczasem idę zdychać na łóźko bo mnie wszystko nawala;/ a już myślałem , żeś taki Twardziel ja dziś zaliczyłem ścianke a teraz ide na obiad i spotkać sie z [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 16:18_________________________________________________a w ogóle to przybył mi nowy króliczek do kolekcji w podpisie | | | \| / mniej więcej tutaj \/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Spiż spontan wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Spiż spontan wbijać :naughty: [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 20:52_________________________________________________coś mało chętnych - uruchomcie komórki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mario, jak masz nick na zbiorniku? Bo od Kędziora i Miszki już znam Stan ale ja nie wiem co to zbiornik.... Ale zaraz wyczaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Spiż spontan wbijać ja gadałem z Krolem i mu mówiłem , że ide , ale wróciłem do domu , usiadłem se i uświadomiłem se , że jestem se za***iście wyjebany po dzisiejszym dniu także bawcie sie jak damy beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja też raczej nie dam rady bo muszę jutro rano wstać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wbijajcie mamy palenie, ok Bulczas to my bierzemy Monike hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no i jak ja jeszcze napiszę, że nie idę bo po podliczeniu kasy i rzuceniu okiem na konto wyglądałem mniej więcej tak: - to mnie Basia zabije ;/ [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 21:17_________________________________________________ wbijajcie mamy palenie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Krolu nie pier**l wbijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wbijajcie mamy palenie, ok Bulczas to my bierzemy Monike hehe No jak się zgodzi to proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wbijajcie mamy palenie, ok Bulczas to my bierzemy Monike hehe No jak się zgodzi to proszę bardzo stary, ona już dawno sie zgodziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wbijajcie mamy palenie, ok Bulczas to my bierzemy Monike hehe No jak się zgodzi to proszę bardzo stary, ona już dawno sie zgodziła Yhy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wbijajcie mamy palenie, ok Bulczas to my bierzemy Monike hehe No jak się zgodzi to proszę bardzo stary, ona już dawno sie zgodziła Yhy :gwizdanie: tak se wmawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 także tego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ale pustka wszyscy poszli albo się bawić albo śpią :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi