stanley Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 wkrótce to się okaże, że moje AJM + soft, to będzie najsłabsze na spocie chyba, że padnie moja turbina, to wtedy wsadzam z AWXa + nowe wtryski i nowy program :gwizdanie: ja też mogę się z kimś sprawdzić tak z ciekawości
Kanar Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 hahah qrde to widze że serią niebawem nie ma sie nawet co pokazywać na spocie bo wszyscy bedą palcami wytykać Wam
krolu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie ma tak źle, ja żartowałem z tym turbem... to jest za dużo zachodu u mnie żeby włożyć tylko turbo od AFN-a ... jak już to gruba rura minimum AXW, BRD lub GT22 :kox:
akjam Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Miszka wstałeś już? Co tam wczoraj? Dużo Was było? [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:06_________________________________________________ Wy się Panowie bawicie na spocie a zobaczcie co się dzieje na drogach pod Katowicami... http://www.onet.tv/700-metrow-pod-prad,5700909,1,klip.html#m=5700909,c=1 :polew: :polew: wdizieliście to? :polew:
krolu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Koło 10 autek, w tym sporo nowych ludzi
stanley Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 A ja jadę dziś do roboty, prędkość podróżna jak zawsze ok 150km/h a tu mi cos podjeżdża pod dupe niskiego ( myślę chyba Jakiś Megane Coupe) na pseudo ksenonach, chciałem go przydymić i niech łyka mojego batorego... Do 230 km/h równo trzymał się na d*pie, myślę szkoda wozu bo zaraz tłokiem w pysk dostanę, później mnie wyprzedził. Patrze - jakaś Corvetta :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Miszka wstałeś już? Co tam wczoraj? Dużo Was było? [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:06_________________________________________________ Wy się Panowie bawicie na spocie a zobaczcie co się dzieje na drogach pod Katowicami... http://www.onet.tv/700-metrow-pod-prad,5700909,1,klip.html#m=5700909,c=1 :polew: :polew: wdizieliście to? :polew: kierowniczka powinna mieć po prawku na conajmniej 5 lat - mogła kogoś piz..a zabić[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:13_________________________________________________ A ja jadę dziś do roboty, prędkość podróżna jak zawsze ok 150km/h a tu mi cos podjeżdża pod dupe niskiego ( myślę chyba Jakiś Megane Coupe) na pseudo ksenonach, chciałem go przydymić i niech łyka mojego batorego... Do 230 km/h równo trzymał się na pupie, myślę szkoda wozu bo zaraz tłokiem w pysk dostanę, później mnie wyprzedził. Patrze - jakaś Corvetta :gwizdanie: 230 to nieźle Ci to zapitala
krolu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 A ja jadę dziś do roboty, prędkość podróżna jak zawsze ok 150km/h a tu mi cos podjeżdża pod dupe niskiego ( myślę chyba Jakiś Megane Coupe) na pseudo ksenonach, chciałem go przydymić i niech łyka mojego batorego... Do 230 km/h równo trzymał się na pupie, myślę szkoda wozu bo zaraz tłokiem w pysk dostanę, później mnie wyprzedził. Patrze - jakaś Corvetta :gwizdanie: słabo pomyli corvette z megane coupe...
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 kierowniczka powinna mieć po prawku na conajmniej 5 lat - mogła kogoś piz..a zabić Miron ty i takie słownictwo
miron78 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 kierowniczka powinna mieć po prawku na conajmniej 5 lat - mogła kogoś piz..a zabić Miron ty i takie słownictwo za taki wyczyn to jestem w stanie osobiści babie dać w RYJ jak sobie pomyślę że mogłem np. jechać z dzieckiem z przeciwka z prędkością 100km/h to............
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 kierowniczka powinna mieć po prawku na conajmniej 5 lat - mogła kogoś piz..a zabić Miron ty i takie słownictwo za taki wyczyn to jestem w stanie osobiści babie dać w RYJ jak sobie pomyślę że mogłem np. jechać z dzieckiem z przeciwka z prędkością 100km/h to............ Rację masz w 100% ale dalej mi nie pasujesz ty i takie słownictwo przecież ty zawsze taki grzeczny i potulny jesteś
stanley Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Miszka wstałeś już? Co tam wczoraj? Dużo Was było? [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:06_________________________________________________ Wy się Panowie bawicie na spocie a zobaczcie co się dzieje na drogach pod Katowicami... http://www.onet.tv/700-metrow-pod-prad,5700909,1,klip.html#m=5700909,c=1 :polew: :polew: wdizieliście to? :polew: kierowniczka powinna mieć po prawku na conajmniej 5 lat - mogła kogoś piz..a zabić[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:13_________________________________________________ A ja jadę dziś do roboty, prędkość podróżna jak zawsze ok 150km/h a tu mi cos podjeżdża pod dupe niskiego ( myślę chyba Jakiś Megane Coupe) na pseudo ksenonach, chciałem go przydymić i niech łyka mojego batorego... Do 230 km/h równo trzymał się na pupie, myślę szkoda wozu bo zaraz tłokiem w pysk dostanę, później mnie wyprzedził. Patrze - jakaś Corvetta :gwizdanie: 230 to nieźle Ci to zapitala 1,5 bara robi swoje może mnie już ta Corvettą pociskał, bo tak mi siedział na zderzaku
miron78 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 to jaką masz teraz moc u siebie ?
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 ale jak trzeba mieć najeba** we łbie żeby jechać pod prąd 3 pasmowej drogi w środku dnia i jeszcze wiesz bez wzruszenia, widzi cipsk*, że w chu* aut naparza z naprzeciwka i nic
krolu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 kierowniczka powinna mieć po prawku na conajmniej 5 lat - mogła kogoś piz..a zabić Miron ty i takie słownictwo za taki wyczyn to jestem w stanie osobiści babie dać w RYJ jak sobie pomyślę że mogłem np. jechać z dzieckiem z przeciwka z prędkością 100km/h to............ Rację masz w 100% ale dalej mi nie pasujesz ty i takie słownictwo przecież ty zawsze taki grzeczny i potulny jesteś dlatego do przykładu kierowca tira powinien jej skasować te clio... nie duza prędkość nic by się jej nie stało a tak by to może odczula w jakiś sposób...
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dlatego do przykładu kierowca tira powinien jej skasować te clio... nie duza prędkość nic by się jej nie stało a tak by to może odczula w jakiś sposób... Szczerze to zastanawiam się jak ona zdała na to prawko
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam panowie a wy juz tak z rana debaty prowadzicie hehe kobitka niezla pewnie sobie myslala ze to wszyscy inni zle jada hehe takim to sie powinno prawo jazdy zabrac!
Kanar Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 nie czarujmy się takich Pań jest na drogach zdecydowana większość niestety są też oczywiście babki które jeżdżą 10x lapiej niż większość facetów ale takich jest zdecydowanie mniej. a 230km/h to u mnie nawet na liczniku nie ma Krolu w Tobie jedyna nadzieja że bede przez wszystkich objeżdżany na spotach
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 nie czarujmy się takich Pań jest na drogach zdecydowana większość niestety są też oczywiście babki które jeżdżą 10x lapiej niż większość facetów ale takich jest zdecydowanie mniej. Najlepsze są te którym się mówi żeby jechały na rondzie w prawo a one zamiast objechać normalnie rondo chcą faktycznie wziąć je od prawej strony :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Najlepsze są te którym się mówi żeby jechały na rondzie w prawo a one zamiast objechać normalnie rondo chcą faktycznie wziąć je od prawej strony a nie czasem w lewo? hehe
Rekomendowane odpowiedzi