stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 ja też miałem nie pić, ale po tym weekendzie mam tyle pustych butelek w domu, że zaraz pójdę je wynieść... i pewnie nie wrócę z pustymi rękami :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ale jak już chcesz... Rozumiem że wiesz jak to będzie wyglądało w mojim wykonaniu ? :gwizdanie: tylko jak dla Miszki to wiesz musisz być toples[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 18:30_________________________________________________ :gwizdanie: Widzę że dobrze wiesz co Miszka lubi :>
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 :gwizdanie: Widzę że dobrze wiesz co Miszka lubi :> wszyscy już wiedzą co Miszka lubi :polew:
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 :gwizdanie: Widzę że dobrze wiesz co Miszka lubi :> wszyscy już wiedzą co Miszka lubi :polew: czyli co?
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 :gwizdanie: Widzę że dobrze wiesz co Miszka lubi :> wszyscy już wiedzą co Miszka lubi :polew: czyli co? sprawdź na zbiorniku
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 :gwizdanie: Widzę że dobrze wiesz co Miszka lubi :> wszyscy już wiedzą co Miszka lubi :polew: czyli co? sprawdź na zbiorniku podaj linka co bym za długo nie szukał
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 podaj linka co bym za długo nie szukał przecież masz w znajomych a nawet w ulubionych
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 podaj linka co bym za długo nie szukał przecież masz w znajomych a nawet w ulubionych nie mam Miszki w ulubionych :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 podaj linka co bym za długo nie szukał przecież masz w znajomych a nawet w ulubionych nie mam Miszki w ulubionych :gwizdanie: aha to Ule masz w ulubionych :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 podaj linka co bym za długo nie szukał przecież masz w znajomych a nawet w ulubionych nie mam Miszki w ulubionych :gwizdanie: aha to Ule masz w ulubionych :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 21:08_________________________________________________pewnie Miszka zaraz zaprzeczy
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 podaj linka co bym za długo nie szukał przecież masz w znajomych a nawet w ulubionych nie mam Miszki w ulubionych :gwizdanie: aha to Ule masz w ulubionych :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 21:08_________________________________________________pewnie Miszka zaraz zaprzeczy nie wiem co to za portal o którym mówicie bo jak chcę go odpalić to od razu wyskakuje mi warning
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 nie wiem co to za portal o którym mówicie bo jak chcę go odpalić to od razu wyskakuje mi warning :polew: ja zmykam spać narka
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 nie wiem co to za portal o którym mówicie bo jak chcę go odpalić to od razu wyskakuje mi warning :polew: ja zmykam spać narka strzała człowieku
diman Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 kedzior pw odbierz najpierw wazne :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 kedzior pw odbierz najpierw wazne :gwizdanie: aleś mi zabił klina Diman :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 kedzior pw odbierz najpierw wazne :gwizdanie: aleś mi zabił klina Diman :gwizdanie: chce wymienić swój nowy telefon na twoją furę ?
diman Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 kedzior pw odbierz najpierw wazne :gwizdanie: aleś mi zabił klina Diman :gwizdanie: myśl myśl jest okazja oczywiście jak cena będzie odpowiednia [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 21:37_________________________________________________ kedzior pw odbierz najpierw wazne :gwizdanie: aleś mi zabił klina Diman :gwizdanie: chce wymienić swój nowy telefon na twoją furę ?
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 kedzior pw odbierz najpierw wazne :gwizdanie: aleś mi zabił klina Diman :gwizdanie: myśl myśl jest okazja oczywiście jak cena będzie odpowiednia co to za interesy mi tu kręcicie?? :mysli:
diman Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 kedzior pw odbierz najpierw wazne :gwizdanie: aleś mi zabił klina Diman :gwizdanie: myśl myśl jest okazja oczywiście jak cena będzie odpowiednia co to za interesy mi tu kręcicie?? :mysli: a takie tam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi