krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie ma takich słów które by obraziły Twoje padło Misiaczku wyluzuj... poza tym ja znam np. mój ADR jeździ lepiej od Twojego AFF-a
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie ma takich słów które by obraziły Twoje padło Misiaczku wyluzuj... poza tym ja znam np. mój ADR jeździ lepiej od Twojego AFF-a chodziło mi o to, że to takie dno że szkoda gadać
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie ma takich słów które by obraziły Twoje padło Misiaczku wyluzuj... poza tym ja znam np. mój ADR jeździ lepiej od Twojego AFF-a chodziło mi o to, że to takie dno że szkoda gadać ale jak lata :kox:
Tzieland Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to w takim razie szybkie pytanie do tych co maja przedlifty jak sa te klapki na tyle to praktycznie nie moge ich domknac czy to dlatego, ze uszczelki sa jeszcze nie wyrobione czy jest jakis inny powod
keżor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to w takim razie szybkie pytanie do tych co maja przedlifty jak sa te klapki na tyle to praktycznie nie moge ich domknac czy to dlatego, ze uszczelki sa jeszcze nie wyrobione czy jest jakis inny powod za mało koksisz ciśnij na siłe , uszczelka jest za nowa , depo tak mają Krolu , pamiętasz jak rodzinka pojechała nad morze ? "Dziś przez przypadek podsłuchałem dyskusję moich rodziców, na temat tego, czy jestem wystarczająco odpowiedzialny, aby zostawić mnie samego w domu na 2 dni. Po chwili rodzice stwierdzili, że w sumie jestem zbyt mało popularny żebym był w stanie zorganizować w domu grubą imprezę i na tyle nieatrakcyjny, że nie dam rady w 2 dni znaleźć żadnej laski, która chciałaby się ze mną przespać. YAFUD"
Tzieland Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za duzo konia wale i mi w bicepsie spadlo
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to w takim razie szybkie pytanie do tych co maja przedlifty jak sa te klapki na tyle to praktycznie nie moge ich domknac czy to dlatego, ze uszczelki sa jeszcze nie wyrobione czy jest jakis inny powod za mało koksisz ciśnij na siłe , uszczelka jest za nowa , depo tak mają Krolu , pamiętasz jak rodzinka pojechała nad morze ? "Dziś przez przypadek podsłuchałem dyskusję moich rodziców, na temat tego, czy jestem wystarczająco odpowiedzialny, aby zostawić mnie samego w domu na 2 dni. Po chwili rodzice stwierdzili, że w sumie jestem zbyt mało popularny żebym był w stanie zorganizować w domu grubą imprezę i na tyle nieatrakcyjny, że nie dam rady w 2 dni znaleźć żadnej laski, która chciałaby się ze mną przespać. YAFUD" dobrze, że tej imprezy nie było.. bo czuje, że byśmy dostali w łeb pod mega... :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za duzo konia wale i mi w bicepsie spadlo jeebany
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to w takim razie szybkie pytanie do tych co maja przedlifty jak sa te klapki na tyle to praktycznie nie moge ich domknac czy to dlatego, ze uszczelki sa jeszcze nie wyrobione czy jest jakis inny powod tak jak napisał Keżor więcej siły tylko uważaj żebyś zaczepów nie urwał
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za duzo konia wale i mi w bicepsie spadlo Ale za to jakie przedramie.... :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 kolego od walenia konia to się mięśnie karku wyrabiaja bo sie non stop rozgladasz czy nikt nie idzie
Tzieland Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 kark to mam wielki jak moja mebloscianka refleks mam jak u pieska preriowego przedramie jak u terminatora a glupiego plastiku nie moge docisnac
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jest tu ktoś jeszcze? znów zadajesz to durne pytanie
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jest tu ktoś jeszcze? znów zadajesz to durne pytanie A Ty na mój post odpowiadasz... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jest tu ktoś jeszcze? znów zadajesz to durne pytanie
diman Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 akjam jak tam moja dokladka do zderzaka albo juz nie moja ;([br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 23:40_________________________________________________dobra ludziska spadm spac bo juz sie zdziabke pozno zrobilo
Rekomendowane odpowiedzi