OKO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 lesby są ok heheheh szkoda że jest ich tak mało w klubie ale gejów u nas dostatek
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 jeżeli lubisz gejów to się zakręć, ja wolę lesby
OKO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 jeżeli lubisz gejów to się zakręć, ja wolę lesby no nie za bardzo lubie gejów ale niestety czasem z nimi rozmawiam. tak jak teraz z tobą :tongue4:geju[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:27_________________________________________________
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Oko, dobrze że od początku Cie nie lubię
stanley Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa
krolu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa :oklaski: :oklaski:
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa gratulacje
A-rek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa w Rybniku :?: napewno w Sosnowcu....
Grisza79 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa
keżor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Stanley , dostałeś PW :gwizdanie:
OKO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa oby ci się udało bo szybo potrzebuje duży rabat
A4 Mario Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa Aż tak ciężko przejśc nabór na sprzątacza???? :polew: żarcik oczywiście..... powodzenia
Adrenalina Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 11:04_________________________________________________ a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa Aż tak ciężko przejśc nabór na sprzątacza???? :polew: żarcik oczywiście..... powodzenia jak Ty se grabisz ....
stanley Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa Aż tak ciężko przejśc nabór na sprzątacza???? :polew: żarcik oczywiście..... powodzenia na sprzątacza to nie wiem, bo sprzątaczki mają spełniać ścisłe wymagania: wiek 21-26 lat, wymiary 90-60-90 ( pupa i cyc może być ciut większa) no i sprzątanie w stroju francuskiej pokojówki byłem wczoraj, widziałem, potwierdzam PS. Póki co sprzątaczy gejów nie szukają
A4 Mario Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja byłem wczoraj na rozmowie w Magro rozmowa trwała jedyne 2,5h myślę, że jest duża szansa Aż tak ciężko przejśc nabór na sprzątacza???? :polew: żarcik oczywiście..... powodzenia na sprzątacza to nie wiem, bo sprzątaczki mają spełniać ścisłe wymagania: wiek 21-26 lat, wymiary 90-60-90 ( pupa i cyc może być ciut większa) no i sprzątanie w stroju francuskiej pokojówki byłem wczoraj, widziałem, potwierdzam PS. Póki co sprzątaczy gejów nie szukają :polew: :polew: Czyli Miszka nie ma szans.... :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 O k**wa jaki upał masakra Keżor co trzeba zrobić żeby założyć polifty bo wiem że jakieś kabelki trzeba zamienić :gwizdanie:
keżor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 O ku***a jaki upał masakra Keżor co trzeba zrobić żeby założyć polifty bo wiem że jakieś kabelki trzeba zamienić :gwizdanie: dwa kabelki trzeba we wtyczce zamienić , patrz po drutach na wkładzie (z kierunku i ze wstecznego)
Bulczas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 O ku***a jaki upał masakra Keżor co trzeba zrobić żeby założyć polifty bo wiem że jakieś kabelki trzeba zamienić :gwizdanie: dwa kabelki trzeba we wtyczce zamienić , patrz po drutach na wkładzie (z kierunku i ze wstecznego) Oki jutro se to zrobię na spokojnie. Jak coś pomieszam będę dzwonił P.s. Nie zostało Ci trochę folii na lampy
keżor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 O ku***a jaki upał masakra Keżor co trzeba zrobić żeby założyć polifty bo wiem że jakieś kabelki trzeba zamienić :gwizdanie: dwa kabelki trzeba we wtyczce zamienić , patrz po drutach na wkładzie (z kierunku i ze wstecznego) Oki jutro se to zrobię na spokojnie. Jak coś pomieszam będę dzwonił P.s. Nie zostało Ci trochę folii na lampy możesz do mnie wpaść to zrezamy , niestety został mi tak mały kawałek foli że nie styknie nawet na jedną lampe a kupowałem u niego , bo miał też żółtą http://www.allegro.pl/item1068755842_folia_do_lamp_najlpesza_produkt_roku_2010_w_wa.html
Bulczas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 O ku***a jaki upał masakra Keżor co trzeba zrobić żeby założyć polifty bo wiem że jakieś kabelki trzeba zamienić :gwizdanie: dwa kabelki trzeba we wtyczce zamienić , patrz po drutach na wkładzie (z kierunku i ze wstecznego) Oki jutro se to zrobię na spokojnie. Jak coś pomieszam będę dzwonił P.s. Nie zostało Ci trochę folii na lampy możesz do mnie wpaść to zrezamy , niestety został mi tak mały kawałek foli że nie styknie nawet na jedną lampe a kupowałem u niego , bo miał też żółtą http://www.allegro.pl/item1068755842_folia_do_lamp_najlpesza_produkt_roku_2010_w_wa.html Ale to raczej pod wieczór bo w dzień jest taka parówa że się nie da stać a co dopiero robić. Folie zamówię i w przyszłym tygodniu to ogarnę Praktyka jest może wyjdzie fajnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi