Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Miszka, jak tam smaki ? obstawiam że już było :sick3:
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Miszka, jak tam smaki ? obstawiam że już było :sick3: a tu Cię zaskoczę w piątek mega K.O mix alko + takie tam wczoraj weselisko w górach i duuuużo wódeczki ale dziś jak młody Bóg
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Miszka, jak tam smaki ? obstawiam że już było :sick3: a tu Cię zaskoczę w piątek mega K.O mix alko + takie tam wczoraj weselisko w górach i duuuużo wódeczki ale dziś jak młody Bóg ale co dzisiaj na sucho???
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Miszka, jak tam smaki ? obstawiam że już było :sick3: a tu Cię zaskoczę w piątek mega K.O mix alko + takie tam wczoraj weselisko w górach i duuuużo wódeczki ale dziś jak młody Bóg Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Miszka, jak tam smaki ? obstawiam że już było :sick3: a tu Cię zaskoczę w piątek mega K.O mix alko + takie tam wczoraj weselisko w górach i duuuużo wódeczki ale dziś jak młody Bóg ale co dzisiaj na sucho??? nooo pizze tylko zjadłem i zero alko Miszka, jak tam smaki ? obstawiam że już było :sick3: a tu Cię zaskoczę w piątek mega K.O mix alko + takie tam wczoraj weselisko w górach i duuuużo wódeczki ale dziś jak młody Bóg Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje no Stan proste
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nooo pizze tylko zjadłem i zero alko uuuuu nom proszę proszę ale to mówisz trenujesz na Zator? [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 20:17_________________________________________________hehe niedobry mudżin z afryka :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze jestem z toba stan bedziemy sie trzymac razem w trzezwosci
Tzieland Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 prosba do tych, ktorzy znaja sie na Vagu zrobilem logi i prosilbym o rzucenie okiem na ich wyniki i ustalenie czy cos z nich wynika pod katem tego zwiekszonego spalania, no i ogolnie stanu silnika i podzespolow http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_prosba_o_analize_logow_zwiekszone_spalanie-t138295.0.html
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze jestem z toba stan bedziemy sie trzymac razem w trzezwosci tzn. że moge do Ciebie dzwonić o każdej porze dnia i nocy? wtedy jak będe czuł potrzebę wypicia małego co nieco ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze jestem z toba stan bedziemy sie trzymac razem w trzezwosci tzn. że moge do Ciebie dzwonić o każdej porze dnia i nocy? wtedy jak będe czuł potrzebę wypicia małego co nieco ? :gwizdanie: jasne mój nr telefonu masz do swojej dyspozycji w tym tygodniu 24 na dobę wiec dzwon jak będą problemy
Adrenalina Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1:
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil
Adrenalina Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil jak mu zabraknie
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil jak mu zabraknie no widze ze go wspierasz w postanowieniu
Adrenalina Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil jak mu zabraknie no widze ze go wspierasz w postanowieniu no ja też nie piję, więc wspieram
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil jak mu zabraknie no widze ze go wspierasz w postanowieniu no ja też nie piję, więc wspieram
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze jestem z toba stan bedziemy sie trzymac razem w trzezwosci tzn. że moge do Ciebie dzwonić o każdej porze dnia i nocy? wtedy jak będe czuł potrzebę wypicia małego co nieco ? :gwizdanie: a do mnie możesz dzwonić jak jednak stwierdzisz że masz to postanowienie w d*p*e to wtedy się napijemy
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Już widzę jak nie będziecie pić. Tak w ogóle to Miszka jak coś możesz podjechać do mnie tylko mam mało miejsca w garażu ale kanał jest
krolu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze dobrze, że do piątku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi