Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 i już po pracy standardowo w piątek najwięcej roboty zaje*any jak wół
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 i już po pracy standardowo w piątek najwięcej roboty zaje*any jak wół Co TY na zmiany robisz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 i już po pracy standardowo w piątek najwięcej roboty zaje*any jak wół dasz radę, w nagrode dostaniesz jutro ( oczywiście nie ode mnie) - trzeba sprostować, bo tu pełno zboków i dewiantów na tym forum
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 i już po pracy standardowo w piątek najwięcej roboty zaje*any jak wół Co TY na zmiany robisz :gwizdanie: noo. raz robi , a raz nie robi
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 i już po pracy standardowo w piątek najwięcej roboty zaje*any jak wół Co TY na zmiany robisz :gwizdanie: noo. raz robi ' date=' a raz nie robi [/quote']hehehe no dokładnie :polew: a tak serio to na 11 ten tydzień miałem i już po pracy standardowo w piątek najwięcej roboty zaje*any jak wół dasz radę' date=' w nagrode dostaniesz jutro ( oczywiście nie ode mnie) - trzeba sprostować, bo tu pełno zboków i dewiantów na tym forum [/quote']cichooo :gwizdanie: mówiłem ci że nic z tego gokarty są też w Tychach do Tych czemu nie :naughty: to wy sobie pójdziecie pojeździć a ja sobie pójdę po.. porozmawiać
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 To kiedy jadymy się ścigać jak do Tych to choćby teraz
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 To kiedy jadymy się ścigać jak do Tych to choćby teraz to weź mnie, bedziemy jechać w tandemie
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 To może po meczu pojadymy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 w trójkę? to już może być ciasno :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 To może po meczu pojadymy :gwizdanie: no sory Stanley był pierwszy :gwizdanie: To kiedy jadymy się ścigać jak do Tych to choćby teraz to weź mnie, bedziemy jechać w tandemie sandwicz
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja "po kimś" nie lubię z D do B :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja pojadę swoim to ty nas zawieziesz
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja pojadę swoim to ty nas zawieziesz Spoko a po drodze do maka
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja pojadę swoim to ty nas zawieziesz Spoko a po drodze do maka a smaka mam siema, co tam ziom?
Kanar Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 praca praca praca taki standart w sumie
Rekomendowane odpowiedzi