Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 z D do B ale tak nie wolno tak się nierobi :sick3:
krolu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 z D do B ale tak nie wolno tak się nierobi :sick3: a nie lepiej jest z D do R bo do B to za kulturalnie brzmi..
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wy od rana musicie o takich rzeczach gadać :sick3:
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 z D do B ale tak nie wolno tak się nierobi :sick3: a nie lepiej jest z D do R bo do B to za kulturalnie brzmi.. hehehe nom R bardziej hardkorowo :> ale bądźmy kultywatorni [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 11:44_________________________________________________ Wy od rana musicie o takich rzeczach gadać :sick3: a o czym innym?? masz lepsze pomysły :polew:
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 W sumie geje i zboczeńcy nie mają innych tematów więc przepraszam :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew:
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: No nareszcie coś fajnego
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: U... la la
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: U... la la uważaj to moja kobieta
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: U... la la uważaj to moja kobieta Chyba w momencie jak trzepiesz kapucyna
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chyba w momencie jak trzepiesz kapucyna ta bo ja to ty
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chyba w momencie jak trzepiesz kapucyna ta bo ja to ty Ja nie trzepe
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chyba w momencie jak trzepiesz kapucyna ta bo ja to ty Ja nie trzepe ok wierzymy ci...
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chyba w momencie jak trzepiesz kapucyna ta bo ja to ty Ja nie trzepe ok wierzymy ci... A jebnąć Ci ze łba :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 A jebnąć Ci ze łba :polew: grozisz mi??
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 napaleńcy, szkoda że to napompowane cycki, ale to nic, widać jesteście fanami silikonów
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 A jebnąć Ci ze łba :polew: grozisz mi?? lubisz to suko
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: U... la la uważaj to moja kobieta Spoko zadowole sie samochodem
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 napaleńcy, szkoda że to napompowane cycki, ale to nic, widać jesteście fanami silikonów tobie jak zwykle źle :rolleyes: :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: U... la la uważaj to moja kobieta Spoko zadowole sie samochodem ok niech stracę A jebnąć Ci ze łba :polew: grozisz mi?? lubisz to suko :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi