Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 idę w kimę i specjalnie musiałeś tu przyjść i o tym napisać ?? :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 idę w kimę i specjalnie musiałeś tu przyjść i o tym napisać ?? :polew: no myślałem że Cię tu nie ma ale to jest tak:kędzior jest niedostępny - błąd on nigdy nie jest niedostępny
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 idę w kimę i specjalnie musiałeś tu przyjść i o tym napisać ?? :polew: no myślałem że Cię tu nie ma ale to jest tak:kędzior jest niedostępny - błąd on nigdy nie jest niedostępny ja zawsze czuwam wkońcu Fugo mi płaci gruba kase żebym tu przesiadywał Miszka a ty jak piszesz się na sobote?
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 zobaczę bo idę na urodziny do Kasi i jeszcze nie wiem czy w PT czy w SO bo moja mi nic nie mowila jeszcze will C ale myślę że tak......A O CO CHODZI ?
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 zobaczę bo idę na urodziny do Kasi i jeszcze nie wiem czy w PT czy w SO bo moja mi nic nie mowila jeszcze will C ale myślę że tak......A O CO CHODZI ? dowiesz się z czasem ale blondiiii
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew:
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: jak nie ? ja muszę jeść cały czas bo mi ciągle masa leci...
A4 Mario Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: Poleciał na batona energetycznego z dużą zawartością białka HMB i Creatyny...
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: jak nie ? ja muszę jeść cały czas bo mi ciągle masa leci... Ta leci ale gdzie? :polew: a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: Poleciał na batona energetycznego z dużą zawartością białka HMB i Creatyny... :polew:
Grisza79 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: jak nie ? ja muszę jeść cały czas bo mi ciągle masa leci... :laghing2: :laghing2: ....... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja powróciłem po ciężkim boju dzisiaj ale nic nie nie pykło dziś
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: jak nie ? ja muszę jeść cały czas bo mi ciągle masa leci... Ta leci ale gdzie? :polew: w piz*u...
Grisza79 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: jak nie ? ja muszę jeść cały czas bo mi ciągle masa leci... Ta leci ale gdzie? :polew: w piz*u... Jak są spadki to znaczy że złą diete prowadzisz
keżor Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 siemka dziewczyny a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: jak nie ? ja muszę jeść cały czas bo mi ciągle masa leci... Ta leci ale gdzie? :polew: w piz*u... Jak są spadki to znaczy że złą diete prowadzisz nom polecam MEGA MASS 4000 :>
OKO Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siemka dziewczyny a ja idę coś zjeść O tej porze?! Koksy nie jedzą o tej porze! :polew: jak nie ? ja muszę jeść cały czas bo mi ciągle masa leci... Ta leci ale gdzie? :polew: w piz*u... Jak są spadki to znaczy że złą diete prowadzisz nom polecam MEGA MASS 4000 :> siema koksie
Rekomendowane odpowiedzi