diman Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siemano no i co do tej soboty to moze by juz jakies konkrety omowic bo potem to rzeczywiscie na szybko wszystko zalatwione bedzie ja moge jechac nawet na noc tak jak pisalem no co taki zdziwiony jest propozycja zeby na pogorie jechac i zostac tam na noc jakis namiot albo domek zeby mozna by sie napic jakiegos alko
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siemano no i co do tej soboty to moze by juz jakies konkrety omowic bo potem to rzeczywiscie na szybko wszystko zalatwione bedzie ja moge jechac nawet na noc tak jak pisalem no ustalcie coś... kuźwa...
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 jeżeli byśmy tam domek chcieli wynająć no to jutro trzeba tam dzwonić...
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 jeżeli byśmy tam domek chcieli wynająć no to jutro trzeba tam dzwonić... to zadzwoń z rana i zapytaj czy sa w ogole wolne :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 jeżeli byśmy tam domek chcieli wynająć no to jutro trzeba tam dzwonić... to zadzwoń z rana i zapytaj czy sa w ogole wolne :gwizdanie: hehe myślisz że o 5 rano ktoś odbierze??
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 jeżeli byśmy tam domek chcieli wynająć no to jutro trzeba tam dzwonić... to zadzwoń z rana i zapytaj czy sa w ogole wolne :gwizdanie: hehe myślisz że o 5 rano ktoś odbierze?? to daj mi numer ja zadzownie
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siemano no i co do tej soboty to moze by juz jakies konkrety omowic bo potem to rzeczywiscie na szybko wszystko zalatwione bedzie ja moge jechac nawet na noc tak jak pisalem proponuję założenie nowego wątku Letnie Weekedny Klubowe
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siemano no i co do tej soboty to moze by juz jakies konkrety omowic bo potem to rzeczywiscie na szybko wszystko zalatwione bedzie ja moge jechac nawet na noc tak jak pisalem proponuję założenie nowego wątku Letnie Weekedny Klubowe a mało masz wątków do spamowania
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 żuber psyyt kropla beskidu pssyt sok pomarańczowy psssyt
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 :polew: :polew: co za jelop [/iquote] ło curwa [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 20:18_________________________________________________Panowie, w sobotę pracuję, więc jak ktoś chce tankować to zapraszam
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 co kasy ci brak że zapraszasz na tankowanie?
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 :polew: :polew: co za jelop [/iquote] ło curwa [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 20:18_________________________________________________Panowie, w sobotę pracuję, więc jak ktoś chce tankować to zapraszam Tankować ? Ale w sensie.... :beer1: bo teraz już nie wiem pogubiłem się Stanley a co to dokładnie za paliwo ?
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 :polew: :polew: co za jelop [/iquote] ło curwa [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 20:18_________________________________________________Panowie, w sobotę pracuję, więc jak ktoś chce tankować to zapraszam Tankować ? Ale w sensie.... :beer1: bo teraz już nie wiem pogubiłem się Stanley a co to dokładnie za paliwo ?
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Diesel, cena na dzis 3,65 pln, tylko że tankowanie w Gliwicach
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Diesel, cena na dzis 3,65 pln, tylko że tankowanie w Gliwicach Że tak jeszcze zapytam.... Z jakiej stacji ? Orlen, Shell, statoil ..........?
Rekomendowane odpowiedzi