Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A jutro do roboty ja od jutra na dwa baty zaczynam szkolenie w nowej robocie 2 tygodnie To grubo ja też szukam jakiejś nowej roboty bo tą już żygam ja tez sie rozgladam Ja to najchętniej bym jaką firmę otworzył ale nie mam kasy na początek ;(
diman Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A jutro do roboty ja od jutra na dwa baty zaczynam szkolenie w nowej robocie 2 tygodnie To grubo ja też szukam jakiejś nowej roboty bo tą już żygam ja tez sie rozgladam Ja to najchętniej bym jaką firmę otworzył ale nie mam kasy na początek ;( no to staraj sie o dotacje z uni europejskiej
akjam Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A jutro do roboty ja od jutra na dwa baty zaczynam szkolenie w nowej robocie 2 tygodnie To grubo ja też szukam jakiejś nowej roboty bo tą już żygam ja tez sie rozgladam Ja to najchętniej bym jaką firmę otworzył ale nie mam kasy na początek ;( no to staraj sie o dotacje z uni europejskiej 20 tysiaków się chyba dostaje? Ale musisz być zarejestrowany jako bezroboty i nie mieć swojej firmy nigdy w przeszłości.
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A jutro do roboty ja od jutra na dwa baty zaczynam szkolenie w nowej robocie 2 tygodnie To grubo ja też szukam jakiejś nowej roboty bo tą już żygam ja tez sie rozgladam Ja to najchętniej bym jaką firmę otworzył ale nie mam kasy na początek ;( no to staraj sie o dotacje z uni europejskiej no tylko musisz być na bezrobociu najpierw i można wytargać ze 20tysia
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 20 tysiaków się chyba dostaje? chyba wiecej
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Tylko gorzej jak firma nie wypali to wtedy audi idzie na sprzedaż :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Tylko gorzej jak firma nie wypali to wtedy audi idzie na sprzedaż :gwizdanie: No właśnie!
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 20 tysiaków się chyba dostaje? Ale musisz być zarejestrowany jako bezroboty i nie mieć swojej firmy nigdy w przeszłości. i musisz mieć poręczyciela który zgarnia 2000 zł na rękę miesięcznie :gwizdanie: sprawdzone [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 22:34_________________________________________________ 20 tysiaków się chyba dostaje? chyba wiecej 12 x średnią krajową
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Jak mnie zwolnią będę kombinował na pewno bo tak się boję trochę zaryzykować Spadam w kimono
A4 Mario Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Siema z Wieczora.... Ania Sool - Aborcja A-rek Wiesz coś o wynikach z Kamienia jak tam ekipa pojechała???
stanley Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 co do dotacji, to jest sporo wariantów.... i sporo możliwości, ale ciężko się załapać [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 22:57_________________________________________________tymczasem do jutra
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Jak mnie zwolnią będę kombinował na pewno bo tak się boję trochę zaryzykować nie musisz być bezrobotnym żeby się starać o dofinansowanie i już możesz zacząć działać, niczego nie tracąc
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 06:56_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_a4_avant_airride_stylepoznan-t54446.0.html;topicseen
Rekomendowane odpowiedzi