Grisza79 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 za kluczyki 650zł :wallbash: Nawet nie wiedziałem że to takie koszta
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 po pracy siema bulczas te odbłyśniki do reflektorów możesz mi jakoś przekazać mogę je odkupić za symboliczną złotówkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:50_________________________________________________ za kluczyki 650zł :wallbash: Nawet nie wiedziałem że to takie koszta tylko 650 do b7 spokojnie możesz pomnożyć x2
Pucek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Mam sprawę, czy może mi ktoś kupić/załatwić taką folię jak w linku? :gwizdanie: http://www.allegro.pl/item1099216827_folia_termoplastyczna_czarna_na_slupki_progi_20x.html może ktoś np. kupić z tego linka, a ja bym ją sobie jutro odebrał na spocie potrzebuję 4 arkusze, oczywiście czarny matt, czekam na jakieś info, jak nie będzie chętnych do pomocy to sam ją sobie zamówię
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Mam sprawę, czy może mi ktoś kupić/załatwić taką folię jak w linku? :gwizdanie: http://www.allegro.pl/item1099216827_folia_termoplastyczna_czarna_na_slupki_progi_20x.html może ktoś np. kupić z tego linka, a ja bym ją sobie jutro odebrał na spocie potrzebuję 4 arkusze, oczywiście czarny matt, czekam na jakieś info, jak nie będzie chętnych do pomocy to sam ją sobie zamówię Zrobisz loda to mogę Ci po nią podjechać :polew:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:54_________________________________________________Oko ja bede robił przy lampach to będę to miał na uwadzę
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 witam ludziska od jutra na 11 Lepsze to niż na noc :gwizdanie:
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Oko ja bede robił przy lampach to będę to miał na uwadzę witam ludziska od jutra na 11 [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:56_________________________________________________Kędzior i tak na pod ziemią jest zawsze ciemno
Pucek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas, no nie spodziewałem się tego po tobie kupujesz mi 4 kawałki za 20 zł i dorzucę Ci 10 zł na gnój :gwizdanie: przecież diesle tak mało palą :>
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Kędzior i tak na pod ziemią jest zawsze ciemno tam gdzie ja robie to nie bo ja akurat wstawiam okna także widać czy jasno czy nie, w miare
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 esz mi 4 kawałki za 20 zł i dorzucę Ci 10 zł na gnój :gwizdanie powiedział ELPEGIEUSZ [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 15:00_________________________________________________ Kędzior i tak na pod ziemią jest zawsze ciemno tam gdzie ja robie to nie bo ja akurat wstawiam okna także widać czy jasno czy nie, w miare
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas, no nie spodziewałem się tego po tobie kupujesz mi 4 kawałki za 20 zł i dorzucę Ci 10 zł na gnój :gwizdanie: przecież diesle tak mało palą :> Wolę czteropak %% 4 arkusze różowego połysku ok kupię Ci
Pucek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas, no nie spodziewałem się tego po tobie kupujesz mi 4 kawałki za 20 zł i dorzucę Ci 10 zł na gnój :gwizdanie: przecież diesle tak mało palą :> Wolę czteropak %% 4 arkusze różowego połysku ok kupię Ci OK, mogą być strzelce?
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas, no nie spodziewałem się tego po tobie kupujesz mi 4 kawałki za 20 zł i dorzucę Ci 10 zł na gnój :gwizdanie: przecież diesle tak mało palą :> Wolę czteropak %% 4 arkusze różowego połysku ok kupię Ci OK, mogą być strzelce? Nie znam takiego piwa Nie wiem co pijesz to juz wolę to 10zł i sam sobie kupię
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas, no nie spodziewałem się tego po tobie kupujesz mi 4 kawałki za 20 zł i dorzucę Ci 10 zł na gnój :gwizdanie: przecież diesle tak mało palą :> Wolę czteropak %% 4 arkusze różowego połysku ok kupię Ci OK, mogą być strzelce? browar Strzelec? jeszcze można to gdzieś kupić? przypomina mi się smak piwa z dziecinstwa :beer1:
Pucek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas, no nie spodziewałem się tego po tobie kupujesz mi 4 kawałki za 20 zł i dorzucę Ci 10 zł na gnój :gwizdanie: przecież diesle tak mało palą :> Wolę czteropak %% 4 arkusze różowego połysku ok kupię Ci OK, mogą być strzelce? Nie znam takiego piwa Nie wiem co pijesz to juz wolę to 10zł i sam sobie kupię to mi pasuje
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 przypomina mi się smak piwa z dziecinstwa :beer1: to przecież było niecałe dwa lata temu :polew:
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 przypomina mi się smak piwa z dziecinstwa :beer1: to przecież było niecałe dwa lata temu :polew: ciiiiiiiiiiii :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 przypomina mi się smak piwa z dziecinstwa :beer1: to przecież było niecałe dwa lata temu :polew: ciiiiiiiiiiii :polew: i następnym razem weź sobie strój jak przyjedziesz na pogorie
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 przypomina mi się smak piwa z dziecinstwa :beer1: to przecież było niecałe dwa lata temu :polew: ciiiiiiiiiiii :polew: i następnym razem weź sobie strój jak przyjedziesz na pogorie tak jest szefie
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 przypomina mi się smak piwa z dziecinstwa :beer1: to przecież było niecałe dwa lata temu :polew: ciiiiiiiiiiii :polew: i następnym razem weź sobie strój jak przyjedziesz na pogorie
Rekomendowane odpowiedzi